Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cererile medicilor de a pleca din tara au scazut cu 45-50% - Sorina Pintea: Exista solicitari de a se intoarce

B1 B1,
Cererile medicilor de a pleca din tara au scazut cu 45-50% - Sorina Pintea: Exista solicitari de a se intoarce

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, vine cu vesti bune din sistemul sanitar. Pintea spune ca cererile medicilor de a pleca din tara au scazut cu 45-50%. Cererile depuse de medici pentru a pleca in. continuă pe B1

Sorina Pintea: Cererile medicilor de a pleca din tara au scazut cu 45-50%. Exista solicitari de a se ntoarce

Numarul cererilor depuse de medici pentru a profesa in afara tarii a scazut aproape la jumatate, potrivit unor date centralizate pana in luna august, iar numarul solicitarilor de a reveni in Romania a crescut, a afirmat luni ministrul Sanatatii, Sorina Pintea.

Sorina Pintea: Cererile medicilor de a pleca din tara au scazut cu 45-50%; exista solicitari de a se intoarce

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat luni, la Bistrita, ca numarul cererilor depuse de medici pentru a profesa in afara tarii a scazut aproape la jumatate, potrivit unor date centralizate pana in luna august, si ca a crescut numarul solicitarilor de a reveni in Romania. Exista niste date partiale, pentru ca noi am cerut un audit al Curtii de Conturi, si s-au prelucrat niste date statistice pana in luna august, a spus ministrul.

Ministrul Sanatatii sustine ca au scazut cu 50% cererile medicilor romani de a munci in strainatate: Cei plecati vor sa se intoarca

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat luni, 26 noiembrie, la Bistrita, ca cererile medicilor de a pleca in strainatate au scazut cu pana la 50% in ultima perioada. Pintea sustine ca tot mai multi medici romani care profeseaza in strainatate isi doresc sa se intoarca in tara.

Persoanele fizice trebuie sa notifice Fiscul daca pleaca din tara pentru mai mult de 183 de zile

Persoanele fizice care pleaca din tara pentru o perioada sau mai multe perioade de sedere in strainatate care depasesc in total 183 de zile, pe parcursul oricarui interval de 12 luni consecutive, au obligatia completarii si depunerii formularului Chestionar pentru stabilirea rezidentei fiscale a persoanei fizice la plecarea din Romania, anunta ANAF. Anuntul vine dupa ce pe retelele de socializare a aparut o poza a unui document primit de o persoana care a avut venituri in Islanda, iar Fiscul a cerut sa depuna o declaratie.

ANM: Mai mult de jumatate din tara se afla sub Cod galben de ceata si vizibilitate redusa

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica dimineata, mai multe atentionari Cod galben de ceata si vizibilitate redusa, valabile in orele urmatoare in 28 judete din Moldova, Transilvania, Muntenia si Dobrogea.

Alerta meteo de la ANM: Mai mult de jumatate din tara se afla sub cod galben de fenomene periculoase imediate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica dimineata, mai multe atentionari cod galben de ceata si vizibilitate redusa, valabile in orele urmatoare in 28 judete din Moldova, Transilvania,.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )