Libnet.ro
UNICEF

10:00

Alerta meteo de la ANM: Mai mult de jumatate din tara se afla sub cod galben de fenomene periculoase imediate

Antena3 Antena3,
Alerta meteo de la ANM: Mai mult de jumatate din tara se afla sub cod galben de fenomene periculoase imediate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica dimineata, mai multe atentionari cod galben de ceata si vizibilitate redusa, valabile in orele urmatoare in 28 judete din Moldova, Transilvania,. continuă pe Antena3

ANM: Mai mult de jumatate din tara se afla sub Cod galben de ceata si vizibilitate redusa

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica dimineata, mai multe atentionari Cod galben de ceata si vizibilitate redusa, valabile in orele urmatoare in 28 judete din Moldova, Transilvania, Muntenia si Dobrogea.

in Romania, mai mult de jumatate dintre persoane nu pot face fata unei cheltuieli neprevazute

In Romania mai mult de jumatate dintre persoane nu pot facce fata unei cheltuieli neprevazute, peste media europeana, unde o persoana din trei 33,9%) se afla in aceasta situatie in 2017, arata.

Alerta meteo cu efect imediat. Fenomene periculoase in trei judete din tara!

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi, o atentionare nowcasting cod galben de ceata valabila pana la ora 23:30 in mai multe localitati din judetele Prahova, Arges si Buzau. in zonele.

Persoanele fizice trebuie sa notifice Fiscul daca pleaca din tara pentru mai mult de 183 de zile

Persoanele fizice care pleaca din tara pentru o perioada sau mai multe perioade de sedere in strainatate care depasesc in total 183 de zile, pe parcursul oricarui interval de 12 luni consecutive, au obligatia completarii si depunerii formularului Chestionar pentru stabilirea rezidentei fiscale a persoanei fizice la plecarea din Romania, anunta ANAF. Anuntul vine dupa ce pe retelele de socializare a aparut o poza a unui document primit de o persoana care a avut venituri in Islanda, iar Fiscul a cerut sa depuna o declaratie.

RECORD MONDIAL stabilit in Oradea: CEL MAI LUNG CALTABOS din lume

Cel mai mare caltabos din lume a fost facut de o echipa de bucatari din Bihor, astfel reusind sa depaseasca recordul stabilit de Spania cu un sangerete. Caltabosul, lung de 208 metri, a fost realizat de.

Ele sunt cele mai puternice INFLUENCERE din MODA in 2018! Lady GaGa este pe ULTIMUL loc! Te asteptai la ACEASTA castigatoare?

Admirata pentru eleganta sa, Ducesa de Sussex, Meghan Markle, ocupa abia locul 3 in topul celor mai puternici influenceri din moda in 2018. Topul Lyst este bazat pe impactul avut de tinutele purtate de.

CURS VALUTAR. Euro a scazut spre 4,65 lei, la cel mai slab nivel din ultimele doua luni

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat joi un curs de referinta de 4,6553 lei/euro, in scadere cu 0,20% fata de nivelul atins miercuri, cel mai mic prag din septembrie pana in.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 13 - 20 NOIEMBRIE Nuclearelectrica, cea mai buna evolutie din BET

Inregistrand o crestere de 5,94%, in raport cu moneda euro, in intervalul 13 - 20 noiembrie, titlurile Nuclearelectrica SNN) au urcat pe a treia pozitie in clasamentul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) si pe primul loc in topul celor mai performante titluri din BET si BET-XT, in contextul in care cele doua cosuri de actiuni au suferit deprecieri de 2,1%, respectiv 2,14%, in perioada 13 - 20 noiembrie.

ALERTA METEO: E oficial, avem cea mai grea iarna din ultimii ani! Care sunt cele mai afectate judete!

Prognoza meteo pe o luna, in intervalul 19 noiembrie-17 decembrie a fost emisa de meteorologii ANM. Acestia au precizat ca urmeaza o iarna geroasa, cu temperaturi mult mai scazute fata de normalul perioadei.

ALERTA METEO: Tocmai a fost emis COD GALBEN. Unde vine prapadul..

O serie de avertizari nowcasting Cod galben de ceata, valabile in zone din Moldova si Muntenia, a fost emisa, sambata, de Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Asadar, pana la ora 14:00, in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )