Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cernobil a devenit serialul cel mai popular din lume pe IMDb, devansand Breaking Bad si Game of Thrones

Hotnews Hotnews,
 Cernobil a devenit serialul cel mai popular din lume pe IMDb, devansand Breaking Bad si Game of Thrones

Cernobil a devenit serialul cel mai popular din lume, devansand productii devenite cult precum Breaking Bad si Game of Thrones, potrivit platformei online Internet Movie Database IMDb), informeaza variety. com, preluat de Mediafax. continuă pe Hotnews

VIDEO Cristiano Ronaldo, cel mai frumos gol al sezonului in Champions League

Golul marcat de Cristiano Ronaldo in meciul disputat de Juventus Torino cu Manchester United, scor 1-2, in etapa a patra a fazei grupelor Ligii Campionilor, a fost desemnat cel mai frumos din acest sezon in principala competitie europeana intercluburi.

Cernobil a devenit cel mai bine cotat serial din istorie: ce scor a atins pe IMDb

Noul serial HBO, Cernobil, a depasit cele mai apreciate seriale TV din istorie si a devenit cel mai bine cotat show din toate timpurile.

Rihanna, oficial cea mai bogata artista din lume! Ce avere impresionanta are

Rihanna a devenit oficial cea mai bogata artista din lume, intrecandu-le pe Beyonce, Madonna, Celine Dion si Taylor Swift! Iata ce avere impresionanta are vedeta! .

Ducesa de Cornwall, gest devenit viral la intalnirea cu Trump: Cel mai bun moment al vizitei VIDEO

Presedintele american Donald Trump si prima-doamna Melania Trump au fost invitati la ceai, luni dupa-amiaza, la resedinta Printului Charles si a sotiei sale Camilla, in centrul Londrei, iar Ducesa de Cornwall a oferit cel mai bun moment al zilei.

Cum a aratat cel mai mare caine din lume. George avea 115 kilograme FOTO

Fascinatia pentru recorduri absolute va continua sa existe intotdeauna. Ca urmare, daca te-ai intrebat vreodata care a fost cel mai mare caine, a purtat numele George si poate fi vazut in imaginile alaturate. Ieri am atras atentia asupra unei rase de pisici cu cele mai mari feline domestice din toate timpurile. Astazi, este randul cainilor [] .

Sondaj: Donald Trump, tot mai popular in Franta

Donald Trump devine tot mai popular in randul francezilor, arata un sondaj realizat in contextul vizitei presedintelui american in Franta cu prilejul implinirii a 75 de ani de la Debarcarea din Normandia.

Studiu TomTom: Bucuresti, orasul european cu cel mai aglomerat trafic, unde soferii petrec in plus 30 de minute la orele de varf

Bucuresti ramane in continuare cea mai aglomerata capitala a Uniunii Europene si ocupa locul 11 in clasamentul celor mai congestionate orase din lume in anul 2018, coborand o pozitie in top comparativ cu anul anterior. Soferii si pasagerii ajung sa.

Digi24: Un roman de 20 de ani, cel mai tanar milionar din Silicon Valley. Cine este Sebastian Dobrincu

Silicon Valley este faimoasa pentru ca a produs mii de profesionisti de succes, cu idei care au schimbat lumea. Este un loc perfect sa faci avere peste noapte, daca ai o idee inovatoare si spatiul perfect unde poti gasi finantare pentru cele mai nebunesti idei de afaceri. Este de inteles, de altfel, avand in vedere ca tehnologia este una dintre cele mai profitabile industrii din lume la ora actuala. Si una care a cunoscut o dezvoltare fulminanta in ultimele decenii.

Care este considerata cea mai frumoasa floare din lume? Nu te-ai fi asteptat tocmai la ea

Indiferent daca ai sau nu o afinitate pentru flori, de-a lungul timpului, ti-ai dezvoltat niste preferinte in acest domeniu si, pe unele dintre ele, le consideri cele mai frumoase. La ora actuala, centralizate, exista mai mult de 200. 000 de specii de flori raspandite in fiecare colt al mapamondului. Ele impresioneaza printr-un colorit aparte, se diferentiaza [] .

Care este cea mai veche meserie din lume? Nu, nu este prostitutia. Ce indeletniciri aveau oamenii

Ai auzit deseori ca prostitutia este cea mai veche meserie din lume. in practica, realitatea pe care o cunoastem cu totii este gresita. indeletnicirile popoarelor din timpuri preistorice erau mult mai elaborate decat ai crede la prima vedere. De curand, una dintre cele mai vechi zicale a fost desfiintata. in medii academice, prostitutia nu mai [] .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )