Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cum a aratat cel mai mare caine din lume. George avea 115 kilograme FOTO

Playtech Playtech,
Cum a aratat cel mai mare caine din lume. George avea 115 kilograme FOTO

Fascinatia pentru recorduri absolute va continua sa existe intotdeauna. Ca urmare, daca te-ai intrebat vreodata care a fost cel mai mare caine, a purtat numele George si poate fi vazut in imaginile alaturate. Ieri am atras atentia asupra unei rase de pisici cu cele mai mari feline domestice din toate timpurile. Astazi, este randul cainilor [] . continuă pe Playtech

Cum arata cea mai mare pisica din lume. Aceasta rasa este si cea mai inteligenta felina domestica

Nu trebuie sa fie amator de pisici ca sa stii ca nu toate pisicile sunt la fel. Printre ele, se numara unele mai mici, alte mai mari, unele mai destepte si alte mai putin. Cu toate acestea niciuna nu are mai multe superlative absolute sub centura decat felina din imaginea de ma sus. Este intitulata [] .

Digi24: Un roman de 20 de ani, cel mai tanar milionar din Silicon Valley. Cine este Sebastian Dobrincu

Silicon Valley este faimoasa pentru ca a produs mii de profesionisti de succes, cu idei care au schimbat lumea. Este un loc perfect sa faci avere peste noapte, daca ai o idee inovatoare si spatiul perfect unde poti gasi finantare pentru cele mai nebunesti idei de afaceri. Este de inteles, de altfel, avand in vedere ca tehnologia este una dintre cele mai profitabile industrii din lume la ora actuala. Si una care a cunoscut o dezvoltare fulminanta in ultimele decenii.

Protest pentru legalizarea celei mai vechi meserii din lume, langa Palatul Parlamentului - VIDEO

Zeci de dame si domni de companie au protestat in Parcul Izvor pentru a cere legalizarea celei mai vechi meserii din lume. Manifestantii sustin ca intrarea in legalitate a lucratorilor sexuali ar reduce.

VIDEO O studenta daneza la economoie, cel mai tanar europarlamentar din istorie

O studenta in varsta de 21 de ani, 3 luni si 3 zile din Danemarca este cel mai tanar parlamentar din Parlamentul European. Kira Peter-Hansen studiaza economia la Universitatea din Copengaha si a candidat pe listele Partidului Socialist al Poporului din Danemarca, formatiune politica parte a familiei europene a Verzilor, scrie euronews.

VIDEO O studenta daneza la economie, cel mai tanar europarlamentar din istorie

O studenta in varsta de 21 de ani, 3 luni si 3 zile din Danemarca este cel mai tanar parlamentar din Parlamentul European. Kira Peter-Hansen studiaza economia la Universitatea din Copenhaga si a candidat pe listele Partidului Socialist al Poporului din Danemarca, formatiune politica parte a familiei europene a Verzilor, scrie euronews.

Impactul Internetului in sistemul democratic si in guvernare, analizate la cel mai mare festival dedicat transformarii digitale care are loc la Bucuresti, saptamana viitoare (VIDEO)

Impactul tehnologiei in societate, politica, guvernare si democratie este una dintre temele majore dezbatute anul acesta la iCEE. fest: UPGRADE 100. Cel mai amplu festival de digital care a avut loc vreodata in.

TRANSALPINA. Cel mai inalt drum din Romania s-a redeschis

Circulatia rutiera pe Transalpina, soseaua din Romania aflata la cea mai mare altitudine, s-a redeschis marti, a anuntat prefectul judetului Valcea, Florian Marin. Acesta a precizat ca.

E oficial: Acesta este cel mai frumos gol din acest sezon de Liga Campionilor (VIDEO)

UEFA a anuntat, marti, ca golul inscris din lovitura libera de Lionel Messi, in mansa tur a semifinalei dintre Barcelona si Liverpool, a fost ales de internauti drept cel mai frumos gol al sezonului 2018/19 al.

Studiu TomTom: Bucurestiul a fost in 2018 al treilea cel mai aglomerat oras din Europa

Bucurestiul se afla pe locul 11 in lume, in topul celor mai aglomerate orase in 2018, cu un indice de congestie timp petrecut in plus in trafic) de 48%, potrivit unui studiu realizat de TomTom. Indicele de congestie a scazut cu un procent fata de 2017. in Europa, Bucurestiul ocupa a treia pozitie, dupa Moscova si Istanbul, doua mega orase. Studiul cuprinde 403 orase din 56 de tari din intreaga lume.

Rata somajului in UE, la cel mai scazut nivel din ultimii 19 ani

Rata somajului in Uniunea Europeana a fost de 6,4% in aprilie, stabila comparativ cu luna precedenta, si in scadere fata de 7% in perioada similara din 2018, arata datele publicate de Oficiul european de Statistica Eurostat).

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )