Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cersetoria se pedepseste cu inchisoarea, potrivit noului Cod Penal

B1 B1,
Cersetoria se pedepseste cu inchisoarea, potrivit noului Cod Penal

Odata cu noul Cod Penal, cei care isi mai trimit copiii in strada la cersit vor ajunge dupa gratii. Iar pedepsele merg pana la 3 ani de inchisoare. Fapta persoanei care, avand capacitatea de a munci,. continuă pe B1

Efectele noului Cod Penal. Regele TVA-ului din Craiova a cerut sa fie eliberat din penitenciar

Samir Sprinceana a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare pentru comiterea infractiunii de frauda informatica. Regele TVA-ului din Craiova a cerut sa fie eliberat din penitenciar imediat cum noul cod penal a intrat in vigoare.

Datorita noului Cod Penal, doi criminali maramureseni au fost eliberati din penitenciar

Introdus inca de la inceputul lunii februarie, noul Cod Penal face ca unii criminali sa fie eliberati din penitenciare. Acesta este si cazul a doi tineri maramureseni, care dupa ce au fost condamnati pentru omor, vor ajunge acum in centre de reeducare. Cei doi maramureseni au fost eliberati din Penitenciarul Gherla in urma cu doar cateva zile.

Noul Cod Penal da fiori reci clujenilor din cartierul Manastur. Un sef de scara al unui bloc a postat un avertisment haois

Noul Cod Penal a determinat eliberarea a 6 condamnati, saptamana aceasta, de la Penitenciarul Gherla. Seful unei Asociatii de locatari isi pregateste vecinii postand un afis in care avertizeaza ca in urma noului Cod Penal: Hotii si parnaiasii sunt flamanzi si liberi!.

Noul Cod Penal: Violarea secretului votului nu mai este pedepsita cu inchisoarea

Noul cod penal lasa cale libera celor care fraudeaza votul. Daca in legea veche cei care votau de mai multe ori sau verificau, fara drept, cum a votat o persoana riscau ani buni de inchisoare, acum acestia ar.

Noul Cod penal, mana cereasca pentru cei cu lipici la amenzi. N-ai bani, muncesti pentru comunitate

Noul Cod penal e o mana cereasca pentru cei certati cu legea si care au lipici la amenzi. Cei care nu vor avea bani sa achite amenzile penale vor putea face munca in folosul comunitatii. Trebuie doar sa faca.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )