Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noul Cod Penal: Violarea secretului votului nu mai este pedepsita cu inchisoarea

B1 B1,
Noul Cod Penal: Violarea secretului votului nu mai este pedepsita cu inchisoarea

Noul cod penal lasa cale libera celor care fraudeaza votul. Daca in legea veche cei care votau de mai multe ori sau verificau, fara drept, cum a votat o persoana riscau ani buni de inchisoare, acum acestia ar. continuă pe B1

Tiberiu Nitu: Noul Cod penal este mult mai dur decat vechiul cod, chiar daca pedepsele sunt ...

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a declarat, joi, ca desi in spatiul public s-a spus ca noul Cod penal este raiul infractorilor, acesta este mult mai dur decat vechiul cod, chiar daca pedepsele sunt mai mici, informeaza Mediafax. Aparent, putem spune, cu privire la mai multe institutii, ca ne-ar putea produce probleme, dar trebuie sa nu uitam - si doresc ca si dumneavoastra sa nu uitati acest lucru - ca aceste coduri vin cu noi strategii si aceste coduri vin cu strategii si .

Tiberiu Nitu, despre noul Cod penal: Este mult mai dur decat cel vechi, chiar daca pedepsele sunt mai mici

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, considera ca noul Cod penal este mult mai dur decat vechiul cod, chiar daca pedepsele sunt mai mici. Aparent, putem spune, cu privire la mai multe institutii,.

Noul Cod Penal este mult mai dur decat cel vechi

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a declarat, astazi, ca, la o analiza extrem de atenta, noul Cod Penal este mult mai dur decat cel vechi, chiar daca pedepsele sunt mai mici.

Noul Cod Penal da fiori reci clujenilor din cartierul Manastur. Un sef de scara al unui bloc a postat un avertisment haois

Noul Cod Penal a determinat eliberarea a 6 condamnati, saptamana aceasta, de la Penitenciarul Gherla. Seful unei Asociatii de locatari isi pregateste vecinii postand un afis in care avertizeaza ca in urma noului Cod Penal: Hotii si parnaiasii sunt flamanzi si liberi!.

Noul Cod penal, mana cereasca pentru cei cu lipici la amenzi. N-ai bani, muncesti pentru comunitate

Noul Cod penal e o mana cereasca pentru cei certati cu legea si care au lipici la amenzi. Cei care nu vor avea bani sa achite amenzile penale vor putea face munca in folosul comunitatii. Trebuie doar sa faca.

Tiberiu Nitu: E nevoie de clarificari in noul Cod penal. Exista mai multe necorelari (VIDEO)

Modificarile Codului Penal vor fi discutate, joi dimineata in sedinta Consiliului Superior al Magistraturii. Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a precizat ca in nou Cod de Procedura Penala exista.

Proteste reluate in centrul Capitalei: Manifestantii reclama proiectul Rosia Montana, exploatarea gazelor de sist, dar si noul Cod penal

Aproximativ 200 de persoane care s-au adunat, sambata, in Piata Universitatii din Capitala pentru a protesta fata de proiectul minier de la Rosia Montana, explorarea gazelor de sist, dar si fata de noul.

FOTO Viata in taberele de reeducare a infractorilor. Cum ii rasfata noul Cod Penal pe condamnati si cat ne costa intretinerea lor

Puscariasi si nu prea. Asa ar putea arata viata, conform noului Cod Penal, pentru mai multi infractori minori care pot schimba celulele si gratiile cu dormitoare moderne, sali de clasa, spatii de receere si chiar cu zile libere petrecute langa familie.

FOTO Viata in taberele de reeducare. Cum ii rasfata noul Cod Penal pe condamnatii minori si cat ne costa intretinerea lor

Puscariasi si nu prea. Asa ar putea arata viata, conform noului Cod Penal, pentru mai multi infractori minori care pot schimba celulele si gratiile cu dormitoare moderne, sali de clasa, spatii de receere si chiar cu zile libere petrecute langa familie.

Proteste reluate in centrul Capitalei: Oamenii, nemultumiti de proiectul Rosia Montana, exploatarea gazelor de sist, dar si de noul Cod penal (VIDEO)

Proteste violente in Capitala! Circa 200 de oameni, care pornisera din Piata Universitatii spre Guvern, s-au imbrancit cu jandarmii in Piata Romana. Si asta dupa ce manifestantii au vrut sa ocupe soseaua.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )