Libnet.ro
UNICEF

22:00

Certificatul de vaccinare, desfiintat de specialisti. Raed Arafat: Va duce la o piata a falsurilor! Alexandru Rafila: Discriminarea trebuie evitata cu orice pret!

Antena3 Antena3,
Certificatul de vaccinare, desfiintat de specialisti. Raed Arafat: Va duce la o piata a falsurilor! Alexandru Rafila: Discriminarea trebuie evitata cu orice pret!

Secretarul de stat Raed Arafat si reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila, au explicat sambata, la Punctul de intalnire, de ce introducerea unui certificat de vaccinare care sa permita mobilitatea titularului nu ar fi o masura oportuna in contextul pandemic actual. continuă pe Antena3

Raed Arafat: Se pot vaccina impotriva COVID si persoanele care nu sunt in etapa a doua, daca raman doze nefolosite

In cea de a doua etapa a campaniei de vaccinare se pot imuniza inclusiv persoanele care nu sunt incluse in aceasta faza, daca raman doze de vaccin nefolosite, a declarat, vineri, la Digi FM, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat. incepand de astazi, de la ora 15. 00, se pot programa pentru vaccinare persoanele de peste 65 de ani, bolnavii cronici si angajatii din mai multe domenii considerate esentiale.

Raed Arafat, anuntul momentului. Ce categorii noi de persoane se pot vaccina anti-Covid-19

Vesti extrem de bune au fost transmise in cursul acestei de dimineti de catre seful DSU. in urma demararii celei de-a doua etape de imunizare, Raed Arafat a anuntat ca exista posibilitatea imunizarii mai multor categorii de persoane, insa cu o conditie. Vaccinarea ar putea fi posibila pentru oricine doreste Cea de-a doua etapa de .

Raed Arafat: Nicio doza de vaccin nu va fi aruncata. Daca raman doze se pot vaccina si persoane care nu se incadreaza in etapa a doua a imunizarii

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat, vineri, ca nicio doza de vaccin nu va fi aruncata. Daca vor ramane doze de ser acestea vor fi utilizate si pentru vaccinarea persoanelor care nu fac parte neaparat din cele incluse in etapa a doua, dar intr-un mod organizat.

Ce a facut Raed Arafat in scandalul anului cu Gigi Becali. Decizia luata de seful DSP

Ce a facut Raed Arafat in scandalul anului cu Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a povestit ce a facut seful ISU dupa ce presa a scris despre FCSB ca ar trebui sa intre in carantina la venirea din cantonamentul din Turcia. Gigi Becali acuza presa ca ii pune in cap lumea fotbalului. Ce a facut .

Raed Arafat: Uitati-va in jurul nostru! Criza nu s-a rezolvat, chiar daca a scazut rata de pozitivare

Secretarul de stat Raed Arafat a comentat, sambata, la Punctul de intalnire, evolutia pandemiei de coronavirus in ultimele saptamani. Cifrele oficiale arata o scadere semnificativa a ratei de pozitivare. in acelasi timp insa, numarul de cazuri grave se mentine ridicat, la peste 1000 de internati la ATI, de la o zi la alta.

Raed Arafat: Nu trebuie pierdute dozele care ar ramane, din lipsa prezentarii unor persoane care initial s-au inscris pe lista

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat, la Antena 3,ca nu trebuie pierdute dozele care ar ramane, din lipsa prezentarii unor pesoane care unitial s-au inscris pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )