Libnet.ro
UNICEF

10:01

Raed Arafat: Se pot vaccina impotriva COVID si persoanele care nu sunt in etapa a doua, daca raman doze nefolosite

Hotnews Hotnews,
 Raed Arafat: Se pot vaccina impotriva COVID si persoanele care nu sunt in etapa a doua, daca raman doze nefolosite

In cea de a doua etapa a campaniei de vaccinare se pot imuniza inclusiv persoanele care nu sunt incluse in aceasta faza, daca raman doze de vaccin nefolosite, a declarat, vineri, la Digi FM, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat. incepand de astazi, de la ora 15. 00, se pot programa pentru vaccinare persoanele de peste 65 de ani, bolnavii cronici si angajatii din mai multe domenii considerate esentiale. continuă pe Hotnews

Raed Arafat, anuntul momentului. Ce categorii noi de persoane se pot vaccina anti-Covid-19

Vesti extrem de bune au fost transmise in cursul acestei de dimineti de catre seful DSU. in urma demararii celei de-a doua etape de imunizare, Raed Arafat a anuntat ca exista posibilitatea imunizarii mai multor categorii de persoane, insa cu o conditie. Vaccinarea ar putea fi posibila pentru oricine doreste Cea de-a doua etapa de .

Etapa a doua a vaccinarii impotriva COVID-19: Cine are dreptul sa se vaccineze in aceasta etapa, cand si cum te poti programa. infiintarea centrelor de vaccinare, in continuare in aer

A doua etapa a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, care vizeaza persoanele cu varsta peste 65 de ani, bolnavii cronici si angajatii din domenii cheie, incepe oficial astazi, 15 ianuarie. Concret, de astazi, de la ora 15:00, se pot face doar inscrierile pe platforma de programari, iar vaccinarea efectiva va incepe de luni, 18 ianuarie. Persoanele vizate de a doua etapa se vaccineaza doar la cerere, nu sunt obligate si nu exista sanctiuni pentru cei care se razgandesc si renunta la vaccin intre momentul inscrierii si ziua cand le vine randul la vaccinare. Marea necunoscuta a celei de-a doua etape ramane unde ne vom vaccina: OUG privind infiintarea centrelor de vaccinare, care a facut obiectul unei dispute intre ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, si primarul Clujului, Emil Boc, nu este nici acum aprobata.

Raed Arafat: Nicio doza de vaccin nu va fi aruncata. Daca raman doze se pot vaccina si persoane care nu se incadreaza in etapa a doua a imunizarii

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat, vineri, ca nicio doza de vaccin nu va fi aruncata. Daca vor ramane doze de ser acestea vor fi utilizate si pentru vaccinarea persoanelor care nu fac parte neaparat din cele incluse in etapa a doua, dar intr-un mod organizat.

Andreea Cigolea: Care sunt persoanele care nu se pot vaccina

Aproape 6. 000 de romani se pot vaccina in etapa a doua. Pana in acest moment, 67% dintre romanii care au facut parte din etapa I de vaccinare anti-COVID s-au vaccinat. Pana la finalul lunii, urmeaza sa se vaccineze inca 17%. Este vorba tot de cei care fac parte din etapa I si trebuie sa faca o noua doza.

Klaus Iohannis a facut anuntul momentului. Cand se va vaccina anti-covid-19, de fapt

Marti, in cadrul unei conferinte de presa de la Palatul Cotroceni, presedintele Romaniei a declarat ca se va vaccina public impotriva coronavirusului. De asemenea Klaus Iohannis a spus si care este motivul pentru care nu a facu acest lucru pana acum. Cand se va vaccina presedintele Klaus Iohannis anti-COVID-19 Marti seara, Klaus Iohannis a declarat .

Iohannis anunta ca se va vaccina public impotriva COVID, vineri Campania de vaccinare a fost pana acum un succes

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca, pentru a marca debutul etapei a doua a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, el se va vaccina public, vineri.

STUDIU REVEAL MARKETING RESEARCH: 62% dintre romani sunt dornici sa se vaccineze impotriva COVID-19

36% dintre respondentii unui studiu Reveal Marketing Research despre perceptia romanilor fata de vaccinarea impotriva COVID-19 au declarat ca se vor vaccina de indata ce vaccinul va fi disponibil, in timp ce 38% dintre romani spun ca nu se vor vaccina nici anul acesta, nici mai tarziu, conform unui comunicat trimis redactiei.

Raed Arafat: Nu trebuie pierdute dozele care ar ramane, din lipsa prezentarii unor persoane care initial s-au inscris pe lista

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat, la Antena 3,ca nu trebuie pierdute dozele care ar ramane, din lipsa prezentarii unor pesoane care unitial s-au inscris pe.

Ce a facut Raed Arafat in scandalul anului cu Gigi Becali. Decizia luata de seful DSP

Ce a facut Raed Arafat in scandalul anului cu Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a povestit ce a facut seful ISU dupa ce presa a scris despre FCSB ca ar trebui sa intre in carantina la venirea din cantonamentul din Turcia. Gigi Becali acuza presa ca ii pune in cap lumea fotbalului. Ce a facut .

Imunitatea in fata COVID-19 poate tine pana la cinci luni. Un studiu arata ca persoanele care au fost deja infectate sunt cu 83% mai putin predispuse sa se reinfecteze

Faptul ca persoanele care s-au infectat deja cu SARS-CoV-2 devin imune in fata bolii este deja cunoscut, mai putin stiut este insa intervalul de timp in care ele nu pot face boala. Un studiu recent, realizat de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )