Libnet.ro
UNICEF

01:05

CES 2015 Galaxy E5 si Galaxy E7 sunt cele mai noi smartphone-uri Samsung

Playtech Playtech,
CES 2015 Galaxy E5 si Galaxy E7 sunt cele mai noi smartphone-uri Samsung

Desi au promis ca vor lansa mult mai putine telefoane anul acesta, la CES 2015, cei de la Samsung au anuntat noile modele Galaxy E5 si Galaxy E7. Desi profitul sud coreenilor s-a dus semnificativ in jos in 2014 fata de anii anteriori, cei de la Samsung nu rezista tentatiei de a lansa noi modele []. continuă pe Playtech

Agenda politica a lumii in 2015: care sunt cele mai importante alegeri de pe glob

Alegerile din 2015 aduc in prim-plan cateva batalii electorale dinamice, care in unele cazuri pregatesc terenul pentru provocari mai importante care vor veni in 2016. Iata care sunt cele mai importante alegeri din acest an, cu potential de a influenta.

Business B1 la zi: Cele mai noi dispozitive digitale, prezentate la CES 2015 (VIDEO)

Mini-dronele, casa inteligenta, automobilele conectate la internet si noi dispozitive purtabile vor fi principalele atractii ale CES 2015, cea mai mare expozitie de produse digitale, de unde nu vor lipsi noi modele.

CES 2015: Nvidia a anuntat cel mai performant procesor pentru dispozitive mobile

In cadrul unui eveniment dedicat jurnalistilor la CES 2015, cei de la Nvidia au anuntat cel mai nou procesor pentru dispozitive mobile, denumit Tegra X1. CES 2015 nici nu a inceput propriu-zis, iar cei de la Nvidia deja fac anunturi importante in cadrul evenimentelor de presa preliminare. Ultimul si cel mai important este legat de noul procesor mobil al companiei cu sediul in Santa Clara, California. Numele acestuia este Tegra X1, iar din punct de vedere al performantelor, acesta pare a [].

CES 2015: LG a prezentat telefonul care ar putea rivaliza cu Samsung Galaxy Note Edge

La CES 2015, unele dintre cele mai importante anunturi par a fi facut in spatele usilor inchise, asa cum este cazul acestui telefon prezentat de cei de la LG. in cadrul CES 2015 pana acum au fost prezentate numeroase dispozitive interesante, de la smartphone-uri si tablete, la hibride precum cele lansate de Asus. Nici cei [].

CES 2015 Asus Zenfone Zoom e un smartphone pentru pasionatii de fotografie

Asus Zenfone Zoom iti va aduce aminte, partial, de Nokia Lumia 1020, telefonul cu 41 de megapixeli. Chiar daca nu are atat de multi megapixeli, are zoom optic 3x. Acesta e rivalul perfect pentru Nokia Lumia 1020 si Samsung Galaxy K Zoom. Nokia a incercat sa acapareze fotografia mobila prin milioane de pixeli, cum s-a [].

Cele mai urmarite filme la TV in 2014

Primele doua fime din seria Singur Acasa si renumita pelicula Nea Marin Miliardar sunt cele mai urmarite filme in anul 2014 la televiziunile din Romania. Iata la ce s-au uitat cei mai multi romani anul trecut.

Cele mai sanatoase fructe uscate

Bogate in vitamine, fibre, antioxidanti, calciu, magneziu, fructele uscate sunt un mare aliat al sanatatii. in acest articol, explicam care sunt cele mai sanatoase fructe uscate.

CES 2015 Samsung Galaxy S6 va fi prezentat, dar in spatele usilor inchise

Desi nu a facut niciodata lansari importante de smartphone-uri la CES, Samsung s-ar putea sa aduca la Las Vegas noul Galaxy S6 pentru o mica prezentare. Cum ne-au obisnuit deja in cadrul evenimentelor Unpacked, cei de la Samsung prefera conferinte dedicate pentru a-si lansa noile varfuri de gama. Din acest motiv, CES nu este neaparat pe lista de prioritati a producatorului sud coreean. Cu toate acestea, la CES 2015, daca un raport aparut online zilele trecute se confirma, oficialii companiei [].

CES 2015 Industria auto germana ia fata tuturor. BMW iDrive cu touch si gesturi, Audi A7 Sportback autopilotat, smartphone in loc de cheie de contact de la Volkswagen

Industria auto germana jubileaza in acest an la CES Consumer Electronics Show), un eveniment care in ultimii ani a castigat enorm in insemnatate pentru industria automobilului. Cateva dintre cele mai interesante tehnologii prezentate la CES 2015 sunt sistemul multimedia BMW iDrive cu touchscreen, Audi A7 Sportback autopilotat autonom) si cheia de contact inteligenta de la Volkswagen, disponibila pe smartphone. Alte cateva varfuri tehnologice, pe care le vom gasi pe masini pana in 2020, in acest articol.

CES 2015 Syber Vapor PC aduce din nou in actualitate ideea de SteamBox

Incercand sa impacheteze PC-uri clasice intr-un format de consola de jocuri, cei de la Syber Vapor PC au anuntat trei noi sisteme menite sa ruleze SteamOS. Dupa cum anuntam si zilele trecute, la CES 2015 nu suntem asaltati doar cu lansari de tablete, smartphone-uri sau ultrabook-uri. Tot acum sunt anuntate pentru prima oara noi PC-uri, [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )