Libnet.ro
UNICEF

20:45

CES 2020: Samsung prezinta o noua categorie de electrocasnice inteligente

Adevărul Adevărul,
CES 2020: Samsung prezinta o noua categorie de electrocasnice inteligente

Samsung anunta la CES 2020 o noua categorie de dispozitive electrocasnice modulare, inteligente, cu conectivitate care poate fi personalizata. continuă pe Adevărul

CES 2020: Samsung lanseaza un nou televizor QLED 8K

Samsung a prezentat noua generatie de televizoare QLED 8K la CES 2020, in Las Vegas, aratand perspectiva sa asupra viitorului tehnologiei ecranelor.

CES 2020: Asus prezinta doua laptopuri noi de gaming din gama TUF

ASUS a anuntat la CES 2020 o noua familie de laptopuri TUF Gaming, cu performante sporite si mai flexibile decat oricand.

CES 2020: AMD a prezentat o noua gama de placi video si cele mai performante procesoare desktop din lume

Presedintele si CEO-ul AMD, Dr. Lisa Su, a sustinut conferinta de presa a companiei americane din cadrul CES 2020, prezentand noile tehnologii.

CES 2020: MSI prezinta MSI Creator 17, primul laptop cu ecran Mini LED

Creator 17 este primul laptop din lume cu un panou cu tehnologie Mini LED, care poate oferi o precizie extraordinara a culorilor si o calitate foarte buna a imaginii.

CES 2020: Acer anunta noua serie de laptopuri convertibile Spin 5 si Spin 3

Acer anunta lansarea noilor dispozitive Spin 5 si Spin 3, modele actualizate din linia de laptopuri convertibile cu design mai subtire si echipate cu cele mai noi procesoare Intel Core, de generatia a 10-a, si Windows 10 Home.

CES 2020: Ce poate face Ballie, robotul sferic prezentat de Samsung, care pare desprins din Star Wars (VIDEO)

In cadrul keynote-ului Samsung de la CES 2020, CEO-ul diviziei de electronice a companiei sud-coreene a adus pe scena un mic robot sferic, asemanator cu droidul BB-8 din seria Star Wars.

Samsung a dezvaluit proiectul secret la care lucreaza. Ce face NEON

Inainte de CES 2020, Samsung a inceput sa promoveze un proiect special denumit NEON. Conform primelor informatii, era proiectul care sa creeze un om artificial. E aproape acolo, dar.

CES 2020 |Noutatile la care sa te astepti pentru acest an si acest deceniu

E acel moment din an in care are loc cel mai mare eveniment de tehnologie - CES 2020. Targul incepe in cateva zile si e gazduit, ca-n fiecare an, de Las Vegas. CES - Consumer Electronic Show -.

CES 2020: XPG lanseaza primul sau notebook de gaming

XPG a anuntat lansarea celei mai recente game de produse Xtreme Performance Gear la CES 2020, Las Vegas, sub tema Invasion has begun. Produsele expuse includ o gama completa de periferice si accesorii pentru gaming, componente PC, module DDR4 si unitati SSD.

CES 2020 |ASUS a anuntat cel mai puternic laptop de 14 inci. Ce iti ofera Zephyrus G14?

CES 2020 a venit cu o surpriza placuta din partea ASUS. Compania a prezentat Zephyrus G14 si e ultraportabil, dar gandit si pentru gaming. ASUS a anuntatZephyrus G14 sub marca ROG. Acesta e.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )