Libnet.ro
UNICEF

12:45

CES 2020: Sony a adus pe scena din Las Vegas un televizor 8K pentru noua generatie de PlayStation

Adevărul Adevărul,
CES 2020: Sony a adus pe scena din Las Vegas un televizor 8K pentru noua generatie de PlayStation

Noul televizor 8K Full Array LED de 75 de inci si OLED-ul 4K de 48 de inci adaugate gamei de TV-uri Sony extind segmentul de televizoare premium oferite in acest an de compania japoneza. continuă pe Adevărul

CES 2020: Sony a prezentat prototipul unei masini electrice, denumita Vision-S FOTO

Una dintre companiile care atrag ochii tuturor spectatorilor prezenti in Las Vegas la CES este Sony, iar anul acesta gigantul japonez nu a facut nota discordanta, aducand pe scena evenimentului prototipul unei masini electrice.

CES 2020 |Sony a impresionat cu aceasta masina electrica tinuta la secret

De numele Sony se leaga, intre altele, generatia de console PlayStation. Dar nu te-ai fi asteptat ca japonezii sa produca si o masina electrica, nu-i asa? Targul CES din Las Vegas din.

CES 2020 |Noutatile la care sa te astepti pentru acest an si acest deceniu

E acel moment din an in care are loc cel mai mare eveniment de tehnologie - CES 2020. Targul incepe in cateva zile si e gazduit, ca-n fiecare an, de Las Vegas. CES - Consumer Electronic Show -.

VIDEO Sony a surprins la targul CES Las Vegas, prezentand o masina electrica

Sony a furnizat una dintre cele mai mari surprize ale targului CES Las Vegas, prezentand un concept de masina electrica. Conceptul numit Vision-S contine zeci de senzori si este gandit sa prezinte tehnologiile pe care Sony le are in productie. Evident ca nu sunt planuri ca Sony sa intre in productia de masini. Conceptul poate ajunge in 4,8 secunde la 100 kmh si viteza maxima este 230 kmh.

VIDEO Samsung a prezentat la targul CES Las Vegas un mic robot galben de marimea unei mingi de tenis

Samsung a prezentat la targul CES Las Vegas un robot sferic care pe unii ii va incanta, iar pe altii ii va ingrijora. Ballie este o minge mica si galbena care se poate tine dupa oameni prin casa, raspunde la comenzi vocale si poate interactiona cu diverse aparate din casa.

CES 2020: Samsung lanseaza un nou televizor QLED 8K

Samsung a prezentat noua generatie de televizoare QLED 8K la CES 2020, in Las Vegas, aratand perspectiva sa asupra viitorului tehnologiei ecranelor.

CES 2020: XPG lanseaza primul sau notebook de gaming

XPG a anuntat lansarea celei mai recente game de produse Xtreme Performance Gear la CES 2020, Las Vegas, sub tema Invasion has begun. Produsele expuse includ o gama completa de periferice si accesorii pentru gaming, componente PC, module DDR4 si unitati SSD.

Planurile Amazon pentru targul de tehnologie CES 2020: Vehicule autonome si depozite robotizate

De la autovehicule care vorbesc cu soferii prin Alexa, pana la gestionarea de date din depozitele unde lucreaza multi roboti industriali sunt cateva dintre planurile Amazon pe care compania vrea sa le prezinte la CES, unul dintre cele mai mari targuri de tehnologie ce va avea loc in aceasta saptamana in Las Vegas.

CES 2020: Ce poate face Ballie, robotul sferic prezentat de Samsung, care pare desprins din Star Wars (VIDEO)

In cadrul keynote-ului Samsung de la CES 2020, CEO-ul diviziei de electronice a companiei sud-coreene a adus pe scena un mic robot sferic, asemanator cu droidul BB-8 din seria Star Wars.

Ultimele inovatii electronice vor fi expuse de maine la Las Vegas

De maine, incepe in Las Vegas celebrul targ de inovatii electronice Consumer Electronic Show.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )