Libnet.ro
UNICEF

00:06

CES a trimis cateva dintre Ordonantele adoptate de Guvernul Orban inapoi la Executiv: nu avizeaza acte adoptate, ci proiecte

Hotnews Hotnews,
 CES a trimis cateva dintre Ordonantele adoptate de Guvernul Orban inapoi la Executiv: nu avizeaza acte adoptate, ci proiecte

Consiliul Economic si Social CES) a avut pe ordinea de zi de marti cinci acte normative adoptate martea trecuta, seara, de Guvernul Orban. Problema ar fi fost ca actele normative au fost deja adoptate de Guvern, deci nu mai sunt proiecte, si faptul ca din informatiile primite ar lipsi avizele interministeriale. Poate ca au fost emise acele avize, dar CES nu a primit informatii in acest sens. Chiar daca ar fi fost trimise proiectele in mod normal, ca termen, fara acele avize ale ministerelor nu ar fi putut sa le discute. continuă pe Hotnews

Scandal la CES din cauza OUG-urilor adoptate de Guvernul Orban in ultima sedinta

Guvernul Orban a primit o lovitura dura, astazi, in Consiliul Economic si Social CES), acolo unde au fost discutate Ordonantele de Urgenta adoptate de Guvern in ultima sedinta.

Se recalculeaza pensiile. Ce romani vor fi afectati de decizia luata de Guvernul Orban

O ordonanta de urgenta publicata recent in Monitorul Oficial stabileste ca o parte dintre pensiile publice din tara urmeaza sa fie recalculate, iar unii angajati vor putea iesi mai devreme din campul muncii. Ce romani vor fi afectati de decizia luata de Guvernul Orban? Recalculare pensii. Romanii afectati de decizia luata de Guvernul Orban Conform .

DOCUMENT Guvernul Orban II vrea finalizarea rapida a legii privind desfiintarea Sectiei de investigare a magistratilor - program de guvernare

Finalizarea rapida a proiectului de lege privind desfiintarea Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie, in urma unei dezbateri cu reprezentantii magistratilor, CSM, ai asociatiilor profesionale, ONG-urilor si cu reprezentantii Parlamentului, este una dintre promisiunile din programul de guvernare al Guvernului Orban 2, depus luni la Parlament. Guvernul Orban II promite o noua formula de calcul a taxei clawback, pentru a stopa retragerea unor medicamente de pe piata. 000 de medicamente, retrase in ultimii 4 ani.

Exclusiv. Sondaj de opinie - E bine sau rau ce a facut Guvernul Orban?

Guvernul a dat 25 de ordonante de urgenta intr-o singura seara. E bine sau rau ce a facut Guvernul Orban cu cele 25 de ordonante de urgenta?.

Guvernul Orban 2: nicio schimbare in echipa si modificari mici in programul de guvernare

Premierul desemnat, Ludovic Orban prezinta luni, in sedinta conducerii PNL, lista ministrilor din Guvernul Orban 2 si programul de guvernare pe care, dupa aprobarea forului intern, le va trimite in Parlament pentru inceperea procedurii de audiere si.

Consiliul Legislativ opreste OUG-urile date de Guvernul Orban

Ludovic Orban, a declarat ca luni si marti vor fi transmise la Monitorul Oficial pentru a fi publicate toate ordonantele de urgenta adoptate in ultima sedinta de Guvern.

Sinteza zilei. Guvernul Orban incaseaza lovitura dupa lovitura

Lupta pentru Romania se ascute serios. Ludovic Orban joaca totul pe anticipate si forteaza cu ordonantele de urgenta.

Sursele Adevarul, confirmate din nou: votul pentru Guvernul Orban va avea loc pe 24 februarie, asa cum a stabilit PSD

Audierile ministrilor Cabinetului Orban ll in Parlament vor avea loc in 17, 18 si 19 februarie, iar votul in plenul Camerelor reunite este programat in 24 februarie, la ora 16:00, conform deciziei Birourilor Permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului. Decizia fusese luata inca e ieri in sedinta CEX a PSD. Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat ca este un calendar lent, care arata o tendinta de tergiversare.

Gabriela Firea acuza Guvernul Orban ca vrea triplarea facturilor la intretinere prin eliminarea subventiilor pentru energie termica date de primarii

Primarul Gabriela Firea acuza ca in noul program de guvernare, prezentat de Ludovic Orban, se prevede interzicerea subventionarii gigacaloriei pentru consumatorii casnici. Daca masura va fi implementata, facturile la apa calda si caldura s-ar tripla, atrage atentia Firea. in Bucuresti, pretul gigacaloriei cu TVA este de 495,51 lei, din care 163,03 lei este platit de populatie consumatorul casnic) si diferenta de 332,48 lei este platita de Primaria Capitalei prin subventie. Primesc subventie de la municipalitate toti abonatii Termoenergetica fostul Radet), indiferent de cat castiga.

Guvernul Orban 2. PNL si PSD simuleaza ca respecta procedura

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a depus ieri la Parlament o schema de Guvern care o copiaza pe ce.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )