Libnet.ro
UNICEF

12:00

Un cetatean bulgar, suspect de coronavirus, a fugit dintr-un spital din Galati Cum a reusit sa scape

Hotnews Hotnews,
 Un cetatean bulgar, suspect de coronavirus, a fugit dintr-un spital din Galati Cum a reusit sa scape

Un cetatean bulgar cu simptome de coronavirus a fugit dintr-un spital din Galati si a bagat sapte persoane intr-un centru de carantina deoarece a calatorit cu acestea intr-un microbuz. Bulgarul a fost prins de politisti si i s-a facut un dosar penal, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Un pacient suspect de coronavirus a fugit din spital. El fusese internat la Matei Bals Testul este negativ UPDATE

Un pacient internat suspect de coronavirus a fugit dintr-un spital din Bucuresti. Este vorba de spitalul Matei Bals. Politia Capitalei a fost sesizata in aceasta dimineata de reprezentantii unei unitati medicale din Bucuresti despre faptul ca un pacient internat pentru a fi testat pentru infectia cu noul tip de coronavirus a plecat din spital, precizeaza Grupul de comunicare strategica. Rezultatul testului efectuat barbatului este negativ.

CORONAVIRUS. Un cetatean bulgar, suspect de coronavirus, a fugit din spitalul Galati

Unii romani nu inteleg riscul infectarii cu noul coronavirus Covid-19. La Galati, marti seara, s-a deplasat la un hotel din municipiul Galati, unde li s-a sesizat ca o persoana acuza simptome similare celor de.

Politia Capitalei, in alerta. Un suspect de coronavirus a fugit din Institutul Matei Bals UPDATE: Rezultatul testului a fost negativ. Barbatul inca e cautat

UPDATE: Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca rezultatul testului pentru coronavirus in cazul acestui barbat este negativ. Asta inseamna ca el nu este purtator al virusului. in schimb, barbatul.

Imagini cutremuratoare dintr-un spital din Bergamo. Bolnavii de coronavirus, intubati pe holul spitalului din cauza lipsei de spatiu - VIDEO

O filmare dintr-un spital din Bergamo, de la Terapie Intensiva, dezvaluie adevarata situatie cu privire la coronavirus din Peninsula.

Scene de groaza la un spital din Bucuresti! Un pacient infectat cu coronavirus ii scuipa pe medici pentru a-i infecta

Scene oripilante au avut loc in cursul serii trecute, dupa ce un pacient infectat cu coronavirus si-a dat masca jos si a inceput sa ii scuipe pe doctori pentru a-i infecta. Momentele de groaza au avut loc la Spitalul Victor Babes din Bucuresti, acolo unde fusese adus pacientul. Cum s-au petrecut faptele Un barbat infectat .

Un sofer roman de camion, infectat cu coronavirus, este in stare grava intr-un spital din Spania

Un sofer roman de camion este internat in stare grava intr-un spital din Spania, dupa ce a fost depistat cu coronavirus. Romanul a fost diagnosticat pozitiv la COVID 19 pe 4 martie, cand se intorcea de la Madrid spre Moana.

Inconstienta unui cetatean bulgar: a fugit dintr-un spital de boli infectioase, fiind prins intr-un microbuz cu calatori. Sapte persoane, in carantina

Un tanar de 27 de ani, suspect de infectare cu coronavirus si internat pentru testare, a fugit din camera de spital unde era izolat si s-a urcat intr-un microbuz care se indrepta spre Bucuresti.

Un suspect de coronavirus internat in spital a fugit 15 minute, iar altul aflat la izolare s-a dus cu soacra la cumparaturi

Instantele de judecata din judetul Valcea au inregistrat, intr-o singura zi, patru dosare penale pentru zadarnicirea combateriii bolilor.

Doctor infectat cu coronavirus, marturie dintr-un spital din Italia: Pana nu ajungi asa aproape de moarte, nu intelegi prin ce suferinte trec unii

Un doctor infectat cu coronavirus din Italia a facut marturisiri cutremuratoare cu privire la lupta pe care o are impotriva coronavirusului.

CORONAVIRUS |90 de angajati ai unui spital din Romania, izolati la domiciliu din cauza unei tinere infectate

O tanara de 26 de ani, testata pozitiv cu noul coronavirus, a determiant izolarea la domiciliu a 90 de angajati ai Spitalului de Urgenta din Petrosani. Mai mult, 13 persoane au fost deja infectate, dupa ce.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )