Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un sofer roman de camion, infectat cu coronavirus, este in stare grava intr-un spital din Spania

Antena3 Antena3,
Un sofer roman de camion, infectat cu coronavirus, este in stare grava intr-un spital din Spania

Un sofer roman de camion este internat in stare grava intr-un spital din Spania, dupa ce a fost depistat cu coronavirus. Romanul a fost diagnosticat pozitiv la COVID 19 pe 4 martie, cand se intorcea de la Madrid spre Moana. continuă pe Antena3

CORONAVIRUS |Trei medici belgieni, testati pozitiv, internati in stare grava

Trei specialisti medicali belgieni au fost infectati cu noul coronavirus, iar acum sunt spitalizati in stare grava, noteaza publicatia Le Specialiste. Potrivit marturiei chirurgului plastician Nicolas.

Stare de urgenta in Romania pentru 30 de zile. Iohannis: Scolile raman inchise pentru protejarea elevilor si profesorilor

Scolile vor fi inchise pentru protejarea elevilor si profesorilor pe toata perioada de 30 de zile in care in Romania este stare de urgenta, a declarat luni presedintele Klaus Iohannis.

Declaratiile primului roman vindecat de coronavirus. Cum a trait in acele momente

Primul roman diagnosticat cu noul coronavirus, si unul dintre cei care s-au vindecat, sustine ca nu a avut niciun simptom febra minimum 38 grade Celsius, tuse, dificultate la respiratie in cazurile mai severe), ci doar o raceala care se trateaza. Declaratiile tanarului vindecat de COVID-19 Sergiu Sgurescu, tanarul de 25 de ani din comuna .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )