Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cetatenii europeni care vin in regat dupa Brexit nu vor avea aceleasi drepturi ca cei care au venit anterior

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cetatenii europeni care vin in regat dupa Brexit nu vor avea aceleasi drepturi ca cei care au venit anterior

Cetatenii europeni care vin in Marea Britanie in perioada de tranzitie, dupa ce regatul va parasi Uniunea Europeana UE), urmeaza sa nu aiba aceleasi drepturi ca cei care au venit inaintea acestei date, a declarat astazi premierul britanic Theresa May, relateaza The Associated Press. continuă pe Ziarul Bursa

Europenii care ajung in Regat dupa Brexit nu vor mai avea aceleasi drepturi, atentioneaza Theresa May

Cetatenii europeni care vin in Marea Britanie in perioada de tranzitie, dupa ce Regatul va parasi Uniunea Europeana UE), urmeaza sa nu aiba aceleasi drepturi ca cei care au venit inaintea acestei date, a declarat joi premierul britanic Theresa May, relateaza The Associated Press.

Surse: UE nu va pastra dreptul de pasaport pentru bancile britanice, dupa Brexit

Negociatorii Uniunii Europene apreciaza ca exista spatiu redus de manevra pentru discutii cu Marea Britanie privind mentinerea dupa Brexit a sistemului de tip pasaport, prin care bancile cu sediul in Regatul Unit pot oferi gratuit servicii in UE, dar s-au aratat dispusi sa analizeze un acord de comert liber in acest sector, au declarat, pentru Reuters, diplomati implicati in discutii, conform Agerpres.

Marea Britanie: Vor exista doua regimuri pentru cetatenii europeni, incepand cu 2021, in functie de data intrarii in Regat (Theresa May)

Premierul britanic, Theresa May, a declarat joi ca va exista, dupa perioada de tranzitie care va urma Brexitului, o diferenta intre drepturile imigrantilor europeni in functie de data lor de sosire in Marea Britanie, scrie AFP.

BREXIT: Decizie de ULTIM MOMENT! Milioane de ROMANI vor fi afectati

Cetatenii europeni care vor sosi in Regatul Unit dupa Brexit ar putea sa nu beneficieze de unele drepturi privind libera circulatie si vor fi tratati in mod diferit de cei stabiliti deja in.

Theresa May: Ce se va intampla cu europenii care vor veni in Regat dupa luna martie 2019

Premierul britanic Theresa May a avertizat, joi, ca europenii care vor veni in Marea Britanie dupa B.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )