Libnet.ro
UNICEF

20:15

Theresa May: Ce se va intampla cu europenii care vor veni in Regat dupa luna martie 2019

România Liberă România Liberă,
Theresa May: Ce se va intampla cu europenii care vor veni in Regat dupa luna martie 2019

Premierul britanic Theresa May a avertizat, joi, ca europenii care vor veni in Marea Britanie dupa B. continuă pe România Liberă

Cetatenii europeni care vin in regat dupa Brexit nu vor avea aceleasi drepturi ca cei care au venit anterior

Cetatenii europeni care vin in Marea Britanie in perioada de tranzitie, dupa ce regatul va parasi Uniunea Europeana UE), urmeaza sa nu aiba aceleasi drepturi ca cei care au venit inaintea acestei date, a declarat astazi premierul britanic Theresa May, relateaza The Associated Press.

Europenii care ajung in Regat dupa Brexit nu vor mai avea aceleasi drepturi, atentioneaza Theresa May

Cetatenii europeni care vin in Marea Britanie in perioada de tranzitie, dupa ce Regatul va parasi Uniunea Europeana UE), urmeaza sa nu aiba aceleasi drepturi ca cei care au venit inaintea acestei date, a declarat joi premierul britanic Theresa May, relateaza The Associated Press.

Marea Britanie: Vor exista doua regimuri pentru cetatenii europeni, incepand cu 2021, in functie de data intrarii in Regat (Theresa May)

Premierul britanic, Theresa May, a declarat joi ca va exista, dupa perioada de tranzitie care va urma Brexitului, o diferenta intre drepturile imigrantilor europeni in functie de data lor de sosire in Marea Britanie, scrie AFP.

Trump asigura ca el ar fi negociat Brexit mai bine decat Theresa May

Donald Trump ar fi condus negocierile pentru Brexit cu mai multa fermitate decat a facut-o premierul britanic,Theresa May, asigura el intr-un interviu pe canalul ITV care va fi difuzat duminica. La intrebarea daca Theresa May este intr-o pozitie favorabila ca sa negocieze Brexit, el raspunde: As negocia in acest fel? Nu, n-as negocia cum a facut ea. As avea o atitudine diferita, potrivitLaTribune.

Theresa May viziteaza China pentru a pregati relatiile economice post-Brexit

Premierul britanic, Theresa May, a sosit miercuri in China pentru o vizita oficiala, intr-un moment in care se ambitioneaza sa intareasca relatiile comerciale ale Marii Britanii cu tarile straine in perspectiva perioadei post-Brexit, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Premierul britanic Theresa May risca sa fie demisa de propriul partid: Ce nemultumiri au conservatorii

Partidul Conservator din Marea Britanie o cheama pe Theresa May sa prezinte mai clar dorintele cu care merge tara in negocierile privind acordul de iesire din Uniunea Europeana, amenintandu-o ca.

Theresa May, vizita in China pentru consolidarea relatiilor economice

Premierul britanic, Theresa May, a sosit miercuri in China pentru o vizita oficiala, intr-un moment .

Trump mai dur decat Theresa May in negocierile referitoare la Brexit

Presedintele american Donald Trump a afirmat intr-un interviu difuzat duminica de un post de televiziune ca ar fi mai dur decat Theresa May in negocierile referitoare la Brexit.

Romanian Snooker Masters: Ronnie O'Sullivan, Mark Selby si Stuart Bingham vor veni la Bucuresti

Bucurestiul revine pe harta snooker-ului mondial cu un nou turneu la care vor participa cei mai buni jucatori din lume. Ronnnie O'Sullivan, Mark Selby si Stuart Bingham si-au confirmat deja prezenta la Romanian Snooker Masters, competitie care va avea loc in perioada 14-18 martie, la Circul Metropolitan Bucuresti, informeaza organizatorii intr-un comunicat de presa.

Anuntul facut de ministrul Muncii. Angajatii care vor avea salarii mai mici

Februarie este luna in care se incaseaza primele salarii modificate, asa cum prevede legea salarizarii. in timp ce unii bugetari se vor bucura de lefuri mai mari, exista si angajati ai statului care vor primi sa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )