Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cetatenii, instruiti de politisti pentru a evita imbolnavirea cu noul coronavirus

Adevărul Adevărul,
Cetatenii, instruiti de politisti pentru a evita imbolnavirea cu noul coronavirus

Politistii sunt cu ochii pe calaraseni si desfasoara periodic actiuni de verificare a respectarii masurilor de protectie sanitara pentru a nu cresterea numarului de infectari. continuă pe Adevărul

Un lider PNL, infectat cu noul coronavirus. Nu am simptome, am inceput deja tratamentul

Ionut Iuga, candidatul PNL la functia de consilier judetean in Buzau, a fost infectat cu noul coronavirus.

1.256 de noi imbolnaviri si 54 de decese in ultimele 24 de ore, ca urmare a infectarii cu noul coronavirus. Peste 500 de pacienti sunt la Terapie Intensiva

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, miercuri, la 81. 646de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 1. 256de noi imbolnaviri din 25. 320de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 3. 421 dedecese, din care 54 in ultimele 24 de ore. Numarul pacientilor internati la Terapie intensiva a ajuns la 502.

10 tari care n-au inregistrat niciun caz de infectare cu noul coronavirus. Au castigat ele lupta cu pandemia COVID-19?

10 tari insulare din Pacific au scapat fara niciun caz de infectare cu noul coronavirus, dar se pot considera invingatoare?.

Calarasiul, in topul deceselor si al imbolnavirilor cu noul coronavirus. Cate cazuri au fost raportate

Judetul Calarasi continua sa se mentina in topul negativ al imbolnavirilor, dar si cel al deceselor. in ultimele 24 de ore, inca 12 noi cazuri au fost confirmate pozitiv480 de la debutul pabdemiei), dar si inca un deces. Astfel, numarul celor rapusi de noul coronavirus a ajuns in judetul Calarasi la 21.

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko a fost testata pozitiv cu noul coronavirus

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko a fost testata pozitiv cu noul coronavirus si se afla in stare grava, cu febra, a declarat duminica purtatoarea de cuvant a partidului sau .

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko, infectata cu noul coronavirus, este in stare grava

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko, 59 de ani, a fost testata pozitiv la noul coronavirus si este in stare grava, a anuntat purtatoarea de cuvant a partidului sau, citata de Reuters.

Focar de COVID-19 si pe Santierul Naval Tulcea. 16 muncitori de origine vietnameza au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus si internati (VIDEO)

Un focar de COVID-19 fost depistat si pe Santierul Naval Tulcea, acolo unde 16 lucratori de origine vietnameza au fost testati pozitiv pentru infectia cu SARS-CoV-2. Acestia sunt internati in Sectia de Bo.

Testata pozitiv cu noul coronavirus, Iulia Timosenko ar fi in stare grava

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko a fost testata pozitiv cu coronavirus si este in stare grava, a anuntat purtatoarea de cuvant a partidului sau, potrivit Reuters.

4 miliarde Euro, sprijin UE pentru Romania, prin noul instrument SURE destinat firmelor si angajatilor

Romania va beneficia de imprumuturi totale de 4 miliarde de euro prin noul instrument de sprijin SURE, destinat masurilor de ajutor pentru firme si angajati, conform alocarii aprobate, luni, de Comisia Europeana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )