Libnet.ro
UNICEF

21:30

Un lider PNL, infectat cu noul coronavirus. Nu am simptome, am inceput deja tratamentul

Antena3 Antena3,
Un lider PNL, infectat cu noul coronavirus. Nu am simptome, am inceput deja tratamentul

Ionut Iuga, candidatul PNL la functia de consilier judetean in Buzau, a fost infectat cu noul coronavirus. continuă pe Antena3

Prim-vicepresedintele PNL Buzau a fost testat pozitiv cu COVID-19: Nu am simptome, am inceput deja tratamentul. ii rog pe cei care au intrat in contact cu mine in ultimile zile sa se adreseze DSP sau UPU

Prim-vicepresedintele PNL Buzau, Ionut Iuga, fost secretar de stat in cadrul Ministerului Mediului si actual candidat pentru functia de consilier judetean, a anuntat ca a fost testat pozitiv pentru infectia cu.

1.256 de noi imbolnaviri si 54 de decese in ultimele 24 de ore, ca urmare a infectarii cu noul coronavirus. Peste 500 de pacienti sunt la Terapie Intensiva

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, miercuri, la 81. 646de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 1. 256de noi imbolnaviri din 25. 320de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 3. 421 dedecese, din care 54 in ultimele 24 de ore. Numarul pacientilor internati la Terapie intensiva a ajuns la 502.

10 tari care n-au inregistrat niciun caz de infectare cu noul coronavirus. Au castigat ele lupta cu pandemia COVID-19?

10 tari insulare din Pacific au scapat fara niciun caz de infectare cu noul coronavirus, dar se pot considera invingatoare?.

Calarasiul, in topul deceselor si al imbolnavirilor cu noul coronavirus. Cate cazuri au fost raportate

Judetul Calarasi continua sa se mentina in topul negativ al imbolnavirilor, dar si cel al deceselor. in ultimele 24 de ore, inca 12 noi cazuri au fost confirmate pozitiv480 de la debutul pabdemiei), dar si inca un deces. Astfel, numarul celor rapusi de noul coronavirus a ajuns in judetul Calarasi la 21.

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko a fost testata pozitiv cu noul coronavirus

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko a fost testata pozitiv cu noul coronavirus si se afla in stare grava, cu febra, a declarat duminica purtatoarea de cuvant a partidului sau .

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko, infectata cu noul coronavirus, este in stare grava

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko, 59 de ani, a fost testata pozitiv la noul coronavirus si este in stare grava, a anuntat purtatoarea de cuvant a partidului sau, citata de Reuters.

Lider PNL Bucuresti: PSD a incercat, de frica, sa ne blocheze si a depus 13 contestatii impotriva candidatilor nostri

Liderul PNL Bucuresti Violeta Alexandru a anuntat ca PSD, de frica ca va pierde alegerile locale in Capitala, a depus 13 contestatii impotriva candidatilor liberali. PNL Bucuresti e organizatia care poate invinge PSD in Capitala, cum arata sondajele, a spus Violeta Alexandru.

Testata pozitiv cu noul coronavirus, Iulia Timosenko ar fi in stare grava

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko a fost testata pozitiv cu coronavirus si este in stare grava, a anuntat purtatoarea de cuvant a partidului sau, potrivit Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )