Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cetatenii si ONG-urile care adopta un caine din adapost vor primi mancare pentru el timp ...

România Liberă România Liberă,
Cetatenii si ONG-urile care adopta un caine din adapost vor primi mancare pentru el timp ...

Cetatenii si ONG-urile care adopta un caine dintr-unul din adaposturile Primariei Capitalei vor primi mancare pentru el timp de doua luni, de la centrul Dogtown, care a primit la randul sau o donatie de 22 de tone de mancare pentru caini din Germania, transmite Mediafax. Cele 22 de tone de mancare pentru caini, donate de Issa Foundation din Germania, au ajuns marti in centrul de protectie a animalelor Dogtown si urmeaza sa fie redistribuite persoanelor fizice si organizatiilor care . continuă pe România Liberă

Cetatenii care adopta caini din adaposturile Primariei Capitalei vor primi cate 20 de kg de mancare pentru fiecare animal adoptat de la un ONG

Cetatenii care adopta caini din adaposturile Primariei Capitalei vor primi cate 20 de kg de mancare pentru fiecare animal adoptat, in limita stocului disponibil, se arata intr-un comunicat al Asociatiei Portico. Programul, care se va lansa maine, este demarat de Asociatia Portico si se va derula prin adapostul Dogtown din comuna Uzunu, jud. Giurgiu. Scopul sau este de a incuraja adoptiile.

Ajutor de cate 20 de kg de mancare pentru animale pentru fiecare cetatean care adopta caini din adaposturile Primariei Capitalei

Asociatia Portico a anuntat ca, incepand de marti, se va lansa un program prin intermediul caruia cetatenii care adopta caini din adaposturile Primariei Capitalei vor primi cate 20 de kg de mancare.

Mancare gratis pentru cainii adoptati din adaposturi.

Cetatenii si ONG-urile care adopta un caine dintr-unul din adaposturile Primariei Capitalei vor primi mancare pentru el timp de doua luni, de la centrul Dogtown, care a primit la randul sau o donatie de 22 de tone de mancare pentru caini din Germania. Citeste si: Bucurestenii nu se inghesuie sa adopte maidanezi Cele 22 de tone de mancare pentru caini, donate de Issa Foundation din Germania, au ajuns marti in centrul de protectie a animalelor Dogtown si urmeaza sa fie .

Primul smartphone Apple care are carcasa din plastic, un ESEC in China

IPhone 5C, primul smartphone Apple care are carcasa din plastic, pare sa fie un esec in China. Din cauza vanzarilor mici, Apple a injumatatit productia, de la 300 de mii la 150 de mii de telefoane pe zi. Mai.

Primaria Capitalei vrea sa elaboreze cu ONG-urile un regulament pentru pistele bicilistilor

Primaria Municipiului Bucuresti PMB) vrea sa elaboreze, impreuna cu unele ONG-uri, un regulament de realizare si utilizare a pistelor pentru biciclisti, pe care sa il supuna aprobarii consilierilor generali.

Site-urile care comercializeaza continut digital au fost aliniate la normele UE

In urma actiunii intreprinse de statele membre ale Uniunii Europene UE) si de Comisia Europeana, 116 pagini de internet, care comercializeaza continut digital au fost alineate la legislatia UE privind protectia consumatorilor, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )