Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cetatenii pot depune dosare pentru Casa Verde din 10 octombrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cetatenii pot depune dosare pentru Casa Verde din 10 octombrie

Ministerul Mediului Apelor si Padurilor a lansat, ieri, Programul Casa Verde Clasic, atat pentru populatie cat si pentru persoanele juridice, urmare a publicarii Ghidului de Finantare in Monitorul Oficial si dispozitiei AFM privind perioadele in care se pot depune proiectele in vederea obtinerii finantarii. continuă pe Ziarul Bursa

Din octombrie romanii pot aplica pentru programul Casa Verde

Persoanele fizice pot aplica in cadrul Programului Casa Verde Clasic, incepand cu data de 10 octombrie, in timp ce persoanele juridice pot depune dosare din 17 octombrie, a anuntat,.

Lupta familiei Iohannis in Instanta pentru casa din Sibiu continua in aceasta saptamana cu doua termene

Doua dintre cele trei dosare in Instanta privind casa din centrul Sibiului pierduta de familia Iohannis se vor judecasaptamana aceasta, informeaza HotNews. Miercuri, 28 septembrie, Curtea de.

Tribunalul Penal International: Jihadistul Ahmad Al Faqi Al Mahdi, condamnat la 9 ani de inchisoare pentru distrugerea Mausoleelor din Timbuctu, parte a patrimoniului cultural mondial

Judecatorii Tribunalului Penal International l-au condamnat marti la 9 ani de inchiarea pe jihadistului malian Ahmad Al Faqi Al Mahdi, gasit vinovat de distrugerea mausoleelor din Timbuctu, clasate in Patrimoniul mondial al umanitatii, informeaza AFP. Versictul instantei internationale este considerat unul istoric.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2458 seconds )