Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cetatenii UE vor circula liber in Marea Britanie dupa Brexit cel putin doi ani

Antena3 Antena3,
Cetatenii UE vor circula liber in Marea Britanie dupa Brexit cel putin doi ani

Cetatenii Uniunii Europene vor putea beneficia de libera circulatie in Marea Britanie cel putin doi ani dupa Brexit, masura ce face parte dintr-un acord de tranzitie, au relatat vineri mass-media. continuă pe Antena3

Cetatenii europeni vor mai putea circula in Marea Britanie, fara restrictii, cel putin doi ani

Cetatenii europeni vor putea circula in Marea Britanie, fara restrictii, cel putin doi ani dupa Brexit, in baza unui acord de tranzitie.

Cat mai pot circula in voie cetatenii UE an Marea Britanie dupa Brexit

Cetatenii statelor membre UE vor putea beneficia de regimul de libera circulatie in Marea Britanie cel putin doi ani dupa Brexit, relateaza presa britanica, preluata de Reuters.

Cat mai pot circula in voie cetatenii UE in Marea Britanie dupa Brexit

Cetatenii statelor membre UE vor putea beneficia de regimul de libera circulatie in Marea Britanie cel putin doi ani dupa Brexit, relateaza presa britanica, preluata de Reuters.

Mihai Tudose, anunt de ULTIMA ORA pentru romanii care traiesc in Marea Britanie, dupa o intrevedere cu ambasadorul Brummell

Premierul Romaniei s-a intalnit marti cu ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti. Mihai Tudose si Paul Brummell au discutat despre negocierile pentru Brexit si dezvoltarea relatiilor economice.

Viitorul romanilor din Marea Britanie. in ce conditii vor putea ramane la Londra dupa Brexit

Premierul Mihai Tudose a avut, marti, la Palatul Victoria, o intrevedere cu ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Paul Brummell, in cadrul careia au fost punctate mai multe teme, una dintre ele fiind si drepturile.

Libertatea de circulatie a cetatenilor europeni in Marea Britanie continua cel putin doi ani dupa Brexit

Cetatenii UE pot primi libertate de miscare in Marea Britanie, timp de doi ani dupa Brexit, conform noii oferte a prim-ministrului britanic Theresa May, bazata pe planurile elaborate de ministrul de finante Philip Hammond, potrivit the Sun.

Libertatea de circulatie a cetatenilor din statele membre UE in Marea Britanie va fi garantata timp de doi ani dupa Brexit

Libertatea de circulatie a cetatenilor din statele membre UE in Marea Britanie va continua sa fie garantata timp de cel putin doi ani, potrivit unui acord tranzitional, potrivit presei britanice.

Ministerul pentru diaspora a initiat o consultare pe tema BREXIT cu romanii din Marea Britanie. Ce trebuie sa faca romanii pentru a afla ce drepturi au

Ministerul pentru Romanii de Pretutindeni MRP) a initiat un proces de consultare cu reprezentantii organizatiilor si asociatiilor romanesti din Marea Britanie, privind drepturile cetatenilor in context Brexit, in spiritul cunoasterii realitatilor din comunitatile de romani care traiesc in afara granitelor tarii.

Marea Britanie si UE se confrunta cu factura Brexit

Marea Britanie si Uniunea Europeana se afla inca in conflict in legatura cu drepturile cetatenilor si suma pe care Anglia o va plati pentru a parasi blocul, la sfarsitul celei de-a doua saptamani de discutii cu Brexit, potrivit BBC.

Mihai Tudose, anunt important pentru romanii care traiesc in Marea Britanie

Negocierile pentru Brexit si dezvoltarea relatiilor economice bilaterale au fost subiectele discutate marti la intalnirea premierului Mihai Tudose cu ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Paul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )