Libnet.ro
UNICEF

16:45

Mihai Tudose, anunt important pentru romanii care traiesc in Marea Britanie

Antena3 Antena3,
Mihai Tudose, anunt important pentru romanii care traiesc in Marea Britanie

Negocierile pentru Brexit si dezvoltarea relatiilor economice bilaterale au fost subiectele discutate marti la intalnirea premierului Mihai Tudose cu ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Paul. continuă pe Antena3

Mihai Tudose, anunt de ULTIMA ORA pentru romanii care traiesc in Marea Britanie, dupa o intrevedere cu ambasadorul Brummell

Premierul Romaniei s-a intalnit marti cu ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti. Mihai Tudose si Paul Brummell au discutat despre negocierile pentru Brexit si dezvoltarea relatiilor economice.

Premierul Mihai Tudose a discutat cu ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti: Vom lucra foarte aplicat pentru ca romanii din Regatul Unit sa nu fie afectati de Brexit

Premierul Mihai Tudose a discutat, marti, cu ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Paul Brummell, despre negocierile pentru Brexit si dezvoltarea relatiilor economice bilaterale, informeaza Guvernul, intr-un comunicat de presa.

Mihai Tudose a vorbit despre motivul demiterii sefului ANAF

Premierul Mihai Tudose a explicat care a fost motivul pentru care l-a demis dun functie pe presedintele ANAF. Acesta spune ca desi nu a fost o conducere rea, a dat de inteles ca nu a dus la.

Seful Fiscului, un apropiat al lui Liviu Dragnea, a fost demis de premier. Adjuncta lui Bogdan Stan a preluat functia. Mihai Tudose a avut o intalnire cu seful PSD, dupa schimbare. Care ar fi motivele pentru care Stan a fost inlocuit

Prim-ministrul Mihai Tudose l-a demis, marti, pe presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Bogdan Stan, numind-o, in locul sau, pe Mirela Calugareanu, director adjunct al Directiei Generale a Finantelor Publice Bucuresti, scrie Hotnews. ro.

Mihai Tudose, mesaj pentru tinerii de la Guvern: Voi sa aveti insist!

Daca cei de afara sunt rezist, voi inauntru fiti Insist, este indemnul premierului Mihai Tudose catre tinerii care au intrat de azi in programul Internship al Guvernului. Tudose.

Mihai Tudose, despre situatia plajelor de pe litoral: Ar trebui sa apartina tuturor

Pemierul Mihai Tudose a declarat, marti, ca plajele ar trebui sa apartina tuturor, nu cuiva care daca are un hotel in spate devine mare investitor, iar pentru rezolvarea problemelor de pe.

Mihai Tudose, mesaj pentru noul presedinte ANAF: isi joaca acum cartea vietii

Premierul Mihai Tudose a afirmat ca noul presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), Mirela Calugareanu, nu are culoare politica, fiind numita doar pe criterii de.

Reactia lui Grindeanu dupa demiterea sefului ANAF: il felicit pe premierul Mihai Tudose pentru decizia de a-l demite pe Bogdan Stan

Fostul premier Sorin Grindeanu a reactionat, printr-un mesaj postat pe Facebook, dupa ce Bogdan Stan a fost eliberat din functia de sef al ANAF. Acesta a afirmat ca se bucura ca succesorul sau, Mihai Tudose, a aj.

Reactia lui Grindeanu dupa demiterea sefului ANAF: il felicit pe premierul Mihai Tudose pentru aceasta decizie

Fostul premier Sorin Grindeanu a reactionat, printr-un mesaj postat pe Facebook, dupa ce Bogdan Stan a fost eliberat din functia de sef al ANAF. Acesta a afirmat ca se bucura ca succesorul sau, Mihai Tudose, a aj.

Premierul Mihai Tudose i-a solicitat sprijinul omologului sau britanic, Theresa May, pentru admiterea Romaniei in OCDE. Raspunsul sefei Executivului Marii Britanii

Premierul Mihai Tudose a solicitat, marti, sprijinul omologului sau britanic, Theresa May, pentru admiterea Romaniei in Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE).

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )