Libnet.ro
UNICEF

11:00

CEX. Liderii PSD stabilesc daca voteaza motiunea de cenzura inainte de sentinta CCR

Adevărul Adevărul,
CEX. Liderii PSD stabilesc daca voteaza motiunea de cenzura inainte de sentinta CCR

Comitetul National Executiv CExN) al PSD discuta astazi, de la ora 11. 00, prin videoconferinta, despre Congresul partidului, care se va desfasura sambata, si despre calendarul pentru dezbaterea si votul asupra motiunii de cenzura impotriva Executivului. Guvernul Orban a contestat vineri la CCR motiunea de cenzura depusa de PSD. continuă pe Adevărul

Ciolacu, intrebat daca votul la motiunea de cenzura ar putea fi amanat dupa alegerile locale: Exclus

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, spune ca este exclus ca motiunea de cenzura sa nu fie votata pana in 27 septembrie, cand au loc alegerile locale si ca vrea ca votul sa aiba loc cat mai repede.

Ludovic Orban duce razboiul cu PSD la alt nivel. Motiunea parca e scrisa de Viorica Dancila

Ieri, pe 20 august, in Parlamentul Romaniei a fost citita motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban, motiune demarata de PSD. Imediat dupa citirea acesteia in Parlament, Guvernul Orban a contestat legalitatea demersului partidului de opozitie la CCR. PSD in criza de timp, asteptand decizia Curtii Mutarea Guvernului condus de Ludovic Orban era una previzibila, dar .

Sedinta a CEx al PSD inainte de Congres si motiunea de cenzura. Firea, despre relatia cu Ponta: Lasam o usa intredeschisa pentru viitoare colaborari

Comitetul Executiv al PSD se reuneste miercuri, de la ora 12. 00, la sediul partidului din Kiseleff. Este ultima sedinta a conducerii social-democrate inainte de Congresul de sambata.

PSD anunta vineri cand se voteaza motiunea. Lucian Romascanu: Orice zi in plus cu guvernul Orban e o pierdere pentru tara, atat la nivel sanitar, cat si economic (VIDEO)

Senatorul Lucian Romascanu, purtatorul de cuvant al PSD, a anuntat ca vineri va avea loc o noua sedinta a Comitetului Executiv National, cand va fi stabilit calendarul de vot al motiunii de cenzura. Orice zi.

PSD anunta vineri cand se voteaza motiunea. Lucian Romascanu: Orice zi in plus cu Guvernul Orban e o pierdere pentru tara, atat la nivel sanitar, cat si economic (VIDEO)

Senatorul Lucian Romascanu, purtatorul de cuvant al PSD, a anuntat ca vineri va avea loc o noua sedinta a Comitetului Executiv National, cand va fi stabilit calendarul de vot al motiunii de cenzura. Orice zi.

Motiunea pacii. Cum pot profita si Ciolacu, si Orban de motiunea de cenzura depusa de PSD. CCR arbitreaza

In premiera, PSD a depus motiune de cenzura in sesiune extraordinara, Marcel Ciolacu fiind presat de Congresul partidului. De partea cealalta, PNL va contesta demersul la CCR. Augustin Zegrean, fostul presedinte al institutiei, explica cine are dreptate. in plan politic, noua disputa dintre PNL si PSD ar avantaja ambele partide.

DEMERSUL PSD, BLOCAT DE GUVERN Motiunea de cenzura, contestata la Curtea Constitutionala

Demersul PSD pentru demiterea guvernului Orban a demarat ieri cu citirea motiunii de cenzura in plenul Parlamentului, reunit in sesiune extraordinara comuna. Momentul a fost marcat de acuzatii la adresa Executivului, a premierului Ludovic Orban, dar si la adresa presedintelui Klaus Iohannis, precum si de declaratiile ulterioare ale sefului Guvernului care s-a aratat iritat de criticile din textul motiunii si care a anuntat ca va ataca intregul demers social-democrat la Curtea Constitutionala.

PSD citeste azi in Parlament motiunea de cenzura Guvernul PNL - de la pandemie la pande-mita generalizata

Joi de la ora 12 Senatul si Camera Deputatilor vor fi convocate intr-o sesiune extraordinata comuna pentru prezentarea motiunii de cenzura initiata de PSD impotriva Guvernului Orban, denumita Guvernul PNL - de la pandemie la pande-mita generalizata.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )