Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ludovic Orban duce razboiul cu PSD la alt nivel. Motiunea parca e scrisa de Viorica Dancila

Playtech Playtech,
Ludovic Orban duce razboiul cu PSD la alt nivel. Motiunea parca e scrisa de Viorica Dancila

Ieri, pe 20 august, in Parlamentul Romaniei a fost citita motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban, motiune demarata de PSD. Imediat dupa citirea acesteia in Parlament, Guvernul Orban a contestat legalitatea demersului partidului de opozitie la CCR. PSD in criza de timp, asteptand decizia Curtii Mutarea Guvernului condus de Ludovic Orban era una previzibila, dar . continuă pe Playtech

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura a PSD: Astazi am depus la Curtea Constitutionala o sesizare prin care am invocat existenta unui conflict juridic de natura constitutionala, intre Guvern si Parlament (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca a depus astazi, 21 august o sesizare la Curtea Constitutionala, privind existenta unui conflict intre Guvern si Parlament, cu privire la motiunea de.

PNL va invoca la CCR un conflict juridic de natura constitutionala intre Guvern si Parlament. Ludovic Orban, despre pseudo-motiunea depusa de PSD: O colectie de minciuni

Ludovic Orban, prim-ministrul Romaniei, a oferit o prima reactie la acuzatiile pe care PSD le aduce Guvernului prin motiunea de cenzura citita joi, in plenul reunit al Parlamentului, de senatorul social-democrat.

Ludovic Orban, despre pseudo-motiunea depusa de PSD: E o colectie de minciuni fara precedent in istoria motiunilor. Declansam conflictul juridic de natura constitutionala intre Guvern si Parlament (VIDEO)

Ludovic Orban, prim-ministrul Romaniei, a oferit o prima reactie la acuzatiile pe care PSD le aduce Guvernului prin motiunea de cenzura citita joi, in plenul reunit al Parlamentului, de senatorul social-democrat.

Ludovic Orban, despre motiunea PSD: Parca a fost scrisa de Dancila

Dupa citirea textului motiunii de cenzura in plenul Parlamentului, premierul Ludovic Orban l-a catal.

EXCLUSIV Augustin Zegrean, despre motiunea de cenzura. Vesti proaste atat pentru Ludovic Orban, cat si pentru Ciolacu: Abia daca se depaseste acest termen va putea fi atacata la CCR

EXCLUSIV Dupa motiunea de cenzura depusa de PSD impotriva actualului guvern, premierul Ludovic Orban a declarat marti ca ia in calcul sa sesizeze CCR pentru un conflict constitutional intre Guvern si.

Ludovic Orban: Vineri depunem la CCR sesizarea in ceea ce priveste motiunea de cenzura. Aceasta pare a fi scrisa de Dancila

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, joi seara, ca vineri va depune la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR, n. r. ) o sesizare in ceea ce priveste motiunea de cenzura, care, dupa parerea sa, este.

ORBAN: Din punctul nostru de vedere, motiunea de cenzura nu poate fi depusa decat in sesiune ordinara

Premierul Ludovic Orban a afirmat ca avand in vedere ca a depus la CCR o sesizare a unui conflict juridic intre Guvern si Parlament, sa vedem ce motiune de cenzura va fi. El a adaugat ca o motiune de cenzura nu poate fi depusa decat in sesiune ordinara si niciun partid sau lider politic nu isi poate bate joc de Legislativ, conform news. ro.

Ludovic Orban, incercari disperate pentru a-si pastra scaunul. in 30 de ani nu s-a intamplat asa ceva

Incercari disperate ale premierului Ludovic Orban de a-si pastra scaunul. Seful Guvernului a anuntat ca vrea sa atace la Curtea Constitutionala motiunea depusa de Partidul Social Democrat. Documentul va fi citit joi in Parlament, insa cel mai probabil se va vota in luna septembrie.

Ludovic Orban: Suntem guvernul care se afla in cea mai dificila situatie in care s-a gasit vreodata un guvern. Ce s-ar fi intamplat cu Romania daca la guvernare ar fi ramas PSD cu Dancila? (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a vorbit vineri, la Timisoara, la evenimentul de lansare a candidatilor PNL din Timis la alegerile locale, despre actualul context politic, in care Guvernul se afla sub spectrul.

Lider PSD: Ludovic Orban e disperat sa ramana in functie!

Ludovic Orban este disperat sa ramana in functie si se agata cu dintii de niste niste tertipuri juridice pentru a mai ramane cateva zile la Palatul Victoria, sustine liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )