Libnet.ro
UNICEF

01:05

CEZ nu va face oferta pentru preluarea diviziei din Slovacia a Enel

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEZ nu va face oferta pentru preluarea diviziei din Slovacia a Enel

Grupul ceh de utilitati CEZ, prezent si pe piata din Romania, a anuntat joi ca nu va face oferta pentru pachetul de 66% din actiunile companiei slovace de electricitate Slovenske Elektrarne scos la vanzare de grupul italian Enel, pentru care au ramas in cursa trei companii, transmite Wall Street Journal. continuă pe Ziarul Bursa

Fostii detinuti politici anticomunisti, in vizorul Institutului National pentru Studierea Holocaustului din Romania

Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania Elie Wiesel si-a exprimat ingrijorarea in cazul fostilor detinuti politici anticomunisti si a dezaporbat organizarea unui eveniment dedicat.

Mircea Cartarescu: In acest moment mi se pare inutil sa militez pentru trecerea ICR din nou sub presedintie: tot sub USL ar fi

Mircea Cartarescu avertizeaza ca ICR-ul lui Radu Boroianu este un simptom al unui stat care, in lipsa desavarsita a unui presedinte care sa echilibreze lucrurile, se inclina periculos, din nou, catre zona gri a politicianismului interlop. Prietenii ma intreaba de ce nu continuu initiativa din iarna de a milita pentru trecerea ICR din nou sub presedintie. In acest moment mi se pare inutil: tot sub USL ar fi, a scris Cartarescu, pe contul sau de Facebook.

SIF TRANSILVANIA - Raportul anual pentru exercitiul financiar din anul 2014

SIF TRANSILVANIA - Raportul anual pentru exercitiul financiar din anul 2014.

Mircea Lucescu face planurile pentru inca un sezon la Sahtior

Chiar daca presa din Turcia vorbeste despre o iminenta revenire a lui Mircea Lucescu la una dintre echipele de top ale Istanbulului, tehnicianul roman tine sa lamureasca lucrurile si spune ca pregateste urmatorul sezon din Ucraina.

Subiectele Zilei: Banca oligarhului ucrainean Kolomoiski folosita pentru scoaterea miliardelor din Moldova; Padurile Romaniei si sfarsitul economiei de sacrificiu; Ponta, 3 ani si 4 restante la economie

Am vorbit cu firmele romanesti ISIS, ca sa aflu daca au probleme din cauza numelui Pana nu demult, numele ISIS era asociat cu zeita egipteana a naturii si magiei. Zimbrii penali ai Moldovei. Senatorul care punea umarul la bunastarea baronilor de Suceava si Botosani O ancheta a procurorilor DNA, care vizeaza contracte publice date ilegal.

Amenda pentru Spitalul Judetean din Valcea, dupa ce pacientii au fost trimisi sa-si cumpere medicamente

Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Valcea a primit o amenda de 176. 000 de lei de Casa de Asigurari de Sanatate, pentru ca pacienti internati au fost trimisi sa cumpere medicamente din farmacii. Amenda.

BCE a dispus teste de stres pentru 9 banci din zona euro, inclusiv pentru 2 filiale ruse

Filialele din Austria ale unor banci ruse vor fi supuse unor teste de rezistenta dispuse de Banca Centrala Europeana BCE), verificari similare urmand sa fie efectuate in total la noua banci operationale in zona euro, potrivit Reuters.

Guvern: 135 de milioane de lei, fonduri deblocate pentru imbunatatirea infrastructurii din domeniul educatiei

Guvernul a decis miercuri, printr-un memorandum, deblocarea, in luna mai, a sumei totale de 135 de milioane de lei, fonduri destinate investitiilor in infrastructura din domeniul educatiei, informeaza Biroul de.

Guvernul a deblocat 135 de milioane de lei pentru imbunatatirea infrastructurii din domeniul educatiei

Guvernul a decis miercuri, printr-un Memorandum, deblocarea, in luna mai, a sumei totale de 135 de milioane de lei, fonduri destinate investitiilor in infrastructura din domeniul educatiei. Din acesti bani, suma de 90 de milioane de lei va fi repartizata pentru lucrari de investitii aflate in derulare, ale caror contracte multianuale au fost incheiate anii trecuti, cu mentiunea ca lucrarile se vor executa si plati in limita fondurilor aprobate anual prin buget.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )