Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cezar Ouatu: Este pentru prima data cand un contratenor se califica in finala Eurovision

B1 B1,
Cezar Ouatu: Este pentru prima data cand un contratenor se califica in finala Eurovision

ReprezentantulRomaniei la Eurovision, Cezar Ouatu, s-a aratat mandru de calificarea sa in finala de la Malmo, declarand ca este o premiera calificarea unui contratenor in ultima etapa a concursului. continuă pe B1

Cezar: Este pentru prima data cand un contratenor se califica in finala Eurovision.

Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei, a declarat, intr-o conferinta de presa organizata la Malmo, ca este pentru prima data cand un contratenor se califica in finala Eurovision, scrie Mediafax. El a precizat ca este foarte mandru sa reprezinte la aceasta competitie Romania si pe toti cantaretii de opera. Sunt fericit pentru ca sunt un castigator - sunt in finala. Este pentru prima data cand un contratenor se califica in finala Eurovision. Vocea este cel mai important lucru si voi .

Pretul unei actiuni Google a depasit pentru prima data pragul de 900 de dolari.

Pretul unei actiuni Google a depasit, pentru prima data in istoria companiei, nivelul de 900 de dolari, lucru care coincide cu debutul conferintei anuale Google cu dezvoltatorii I/O, scrie Mediafax. Depasirea acestui prag vine la doar trei luni dupa ce o actiune a gigantului american a trecut de un alt prag important, la 800 de dolari bucata. Acest lucru este determinat si de asteptarile investitorilor in legatura cu anunturile pe care ar urma sa le faca Google in cadrul conferintei de la San .

inscrierea copiilor care merg pentru prima data la gradinita se face intre 3 si 21 iunie

Inscrierea copiilor care merg pentru prima data la gradinita se va face intre 3 si 21 iunie, iar reinscrierile pentru anul scolar 2013-2014, se vor face intre 16 si 31 mai, se arata intr-o nota.

Pretul unei actiuni Google a depasit pentru prima data pragul de 900 de dolari

Pretul unei actiuni Google a depasit, pentru prima data in istoria companiei, nivelul de 900 de dolari, lucru care coincide cu debutul conferintei anuale Google cu dezvoltatorii I/O. Depasirea acestui prag vine.

Pretul unei actiuni Google a depasit pentru prima data pragul de 900 de dolari

Pretul unei actiuni Google a depasit, pentru prima data in istoria companiei, nivelul de 900 de dolari, lucru care coincide cu debutul conferintei anuale Google cu dezvoltatorii I/O. Depasirea acestui prag vine.

EUROVISION 2013. Ouatu, dupa ce a coborat de pe scena: Am PLANS. Sunt prea sensibil!

Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei, a declarat, intr-o conferinta de presa organizata la Malmo, ca este pentru prima data cand un contratenor se califica in finala Eurovision, precizand ca este foarte.

Cezar Ouatu este optimist: Vreau sa impresionez in primele zece secunde! Ma vad in finala!

Cezar Ouatu ignora criticile celor din jur si marturiseste ca abia asteapta sa evolueze in semifinala din aceasta seara si sa se califice in finala de sambata. Vreau sa impresionez in primele zece secunde! Ma vad in primii cinci finalisti!, a marturisit el. Continue reading .

Ce declara Cotabita despre Cezar Ouatu!

Nu este niciun secret pentru nimeni faptul ca prestatia lui Cezar Ouatu de la Eurovision a fost una care a starnit numeroase reactii, atat la nivel national cat si international. Gabriel Cotabita si-a exprimat si el punctul de vedere referitor la show-ul prezentat de Cezar Ouatu, prin intermediul unu post pe Facebook. Continue reading .

REUSITA EXCEPTIONALA pentru un model roman: Andreea Diaconu, pe coperta VOGUE PARIS.

Modelul roman Andreea Diaconu, unul dintre manechinele cel mai bine cotate in perioada actuala, apare in premiera pe coperta editiei franceze a revistei Vogue, al carei numar din luna iunie va aparea pe piata pe 24 mai. Nu este pentru prima data cand Andreea Diaconu pozeaza in paginile Vogue Paris, ea a aparut si in luna februarie intr-o serie de fotografii dedicate cartierului newyorkez Manhattan si realizate de unul dintre cei mai celebri fotografi de moda, David Simms, potrivit site-ului .

Eurovision 2013 Cezar Ouatu: Am cantat fara sa aud nimic

Era foarte increzator inainte de semifinala, dar cand a urcat pe scena casca de control i-a cazut din ureche si n-a mai auzit linia melodica pe care trebuia sa interpreteze Its My Life. Totusi, Cezar Ouatu a cantat impecabil si a dus Romania in finala Eurovision 2013. Reprezentantul Romaniei in concursul de la Malmo a povestit in exclusivitate pentru Click! emotiile prin care a trecut inainte si dupa proba de joi seara.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )