Libnet.ro
UNICEF

18:31

EUROVISION 2013. Ouatu, dupa ce a coborat de pe scena: Am PLANS. Sunt prea sensibil!

Antena3 Antena3,
EUROVISION 2013. Ouatu, dupa ce a coborat de pe scena: Am PLANS. Sunt prea sensibil!

Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei, a declarat, intr-o conferinta de presa organizata la Malmo, ca este pentru prima data cand un contratenor se califica in finala Eurovision, precizand ca este foarte. continuă pe Antena3

Finala Eurovision 2013 Reactii dupa calificarea lui Cezar: Asa radeau si finlandezii de Lordi, in 2006, si au castigat Eurovisionul

Dupa calificarea in finala Eurovision 2013, Cezar, reprezentantul Romaniei, pare sa castige tot mai multi sustinatori. Cel putin asa reiese din comentariile postate in retelele sociale, in presa internationala si pe site-urile specializate in Eurovision. in semifinala, Cezar a avut un sustinator special: pe mama lui, sosita la Malmo.

EUROVISION 2013 Cezar Ouatu, despre calificarea in finala: Am plans jumatate de ora

Multumesc mult. A fost extraordinar!, au fost cuvintele lui Cezar dupa ce s-a calificat in finala concursului Eurovision 2013. in aplauze si strigate de fericire, in timp ce urca pe scena la finalul showului, reprezentantul Romaniei a declarat telefonic pentru Adevarul ca e foarte fericit pentru aceasta calificare. Cezar a primit cu lacrimi in ochi anuntul prezentatoarei suedeze.

Eurovision 2013: Cezar Ouatu s-a CALIFICAT in FINALA. Romania printre tarile finaliste.

Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei, s-a calificat in finala Eurovision 2013, care va avea loc sambata, dupa ce a trecut, joi seara, de cea de-a doua semifinala care s-a desfasurat pe scena Malmo Arena Suedia). Au fost primite voturile. Sunt anuntate tarile care intra in finala. Finalisti: 1. Ungaria 2. Azerbajan 3. Georgia 4. Romania 5. Norvergia 6. Islanda 7. Armenia 8. Finlanda 9. Malta 10. Grecia _ _ _ _ UPDATE. In cateva .

Eurovision 2013: Cezar Ouatu s-a CALIFICAT in FINALA. Romania, printre tarile finaliste.

Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei, s-a calificat in finala Eurovision 2013, care va avea loc sambata, dupa ce a trecut, joi seara, de cea de-a doua semifinala care s-a desfasurat pe scena Malmo Arena Suedia). Au fost primite voturile. Sunt anuntate tarile care intra in finala. Finalisti: 1. Ungaria 2. Azerbajan 3. Georgia 4. Romania 5. Norvergia 6. Islanda 7. Armenia 8. Finlanda 9. Malta 10. Grecia _ _ _ _ UPDATE. In cateva .

Cezar Ouatu s-a calificat in finala Eurovision 2013

Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei, s-a calificat in finala Eurovision 2013,dupa ce a trecut, joi seara, de cea de-a doua semifinala care s-a desfasurat pe scena Malmo Arena Suedia). Finala.

LIVE TEXT Eurovision 2013: Cezar Ouatu a incheiat a doua semifinala Eurovision. Asteptam rezultatele

Joi, 16 mai. Ziua semifinalei Eurovision la care participa Romania a sosit. Repetitii, concentrare, determinare - toate isi au finalitatea in cele trei minute in care Cezar se va afla e scena de la Malmo Arena, in fata celor peste 10. 000 de spectatori, dar si a celor peste 100. 000 de telespectatori din 44 de tari, care vor urmari live evenimentul. In 15 mai, Cezar a avut doua repetitii cu costume, cea de-a doua fiind luata in considerare pentru votul juriului international de specialitate. UPDATE 23:16 Cezar Ouatu si-a incheiat reprezentatia. Urmeaza votul. UPDATE 22:00 Incepe a doua semifinala Eurovision. Cezar Ouatu va intra al 17-lea in concursvezi semifinala live pe TVR1.

LIVE TEXT Eurovision 2013: Cezar intra ultimul (pozitia 17) in concurs pe scena de la Malmo

Joi, 16 mai. Ziua semifinalei Eurovision la care participa Romania a sosit. Repetitii, concentrare, determinare - toate isi au finalitatea in cele trei minute in care Cezar se va afla e scena de la Malmo Arena, in fata celor peste 10. 000 de spectatori, dar si a celor peste 100. 000 de telespectatori din 44 de tari, care vor urmari live evenimentul. In 15 mai, Cezar a avut doua repetitii cu costume, cea de-a doua fiind luata in considerare pentru votul juriului international de specialitate. UPDATE 22:00 Incepe a doua semifinala Eurovision. Cezar Ouatu va intra al 17-lea in concurs22:20 Intra in concurs Finlanda pozitia 5).

EUROVISION 2013. Ce spune Cezar Ouatu despre FINALA EUROVISION.

Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei in finala Eurovision 2013, spune ca are sanse mari la Finala Eurovision de sambata seara. Ouatu considera ca este favorit pentru castigarea concursului pentru ca a primit un feedback extrem de bun din partea presei din strainatate, potrivit wowbiz. ro. Ieri seara am facut diferenta. Finala asta va fi un moment unic pentru Romania. Deja in Suedia toate televiziunile si radiourile vor sa stea de vorba cu mine. Toata lumea a aratat .

EUROVISION 2013. Vestea care l-a lovit din plin pe Ouatu. Pe ce loc ar urma sa se claseze. Ar putea fi cel mai SLAB!

Eurovision 2013 va fi o competitie cu cantec, la propriu si la figurat, pentru Romania. Si asta pentru ca reprezentantul Romaniei la Eurovision 2013, Cezar Ouatu, nu este cotat deloc bine la casele de.

EUROVISION 2013. Ce a facut aseara Cezar Ouatu, pe covorul rosu. Ma simt deja CASTIGATOR

EUROVISION 2013 vine din nou cu emotii pentru Romania. Din cauza rezultatului nu tocmai bun de anul trecut, Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei la Eurovision 2013, trebuie sa treaca mai intai de semifinale. Vezi.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )