Libnet.ro
UNICEF

01:06

CFR anunta anularea a 46 de trenuri, din cauza conditiilor meteo nefavorabile

România Liberă România Liberă,
CFR anunta anularea a 46 de trenuri, din cauza conditiilor meteo nefavorabile

CFR Calatori a anulat, vineri dimineata, un numar de 46 de trenuri din cauza conditiilor meteo nefav. continuă pe România Liberă

CFR Calatori: 117 trenuri au fost anulate din cauza conditiilor meteo

CFR Calatori a anuntat ca a anulat 117 trenuri din cauza conditiilor meteo, aproximativ 10% din numarul total de trenuri, potrivit unui comunicat publicat de compania de transport de calatori.

CFR Calatori: 110 trenuri anulate din cauza conditiilor meteo nefavorabile

CFR Calatori a anulat, joi dimineata, un numar de 110 de trenuri din cauza conditiilor meteo nefavorabile, conform datelor publicate pe pagina de Facebook a companiei.

CFR Calatori anuleaza vineri 49 de trenuri din cauza vremii

CFR Calatori anunta ca vineri, din cauza conditiilor meteo, sunt anulate 49 de trenuri. Compania spune insa ca traficul reintra in normal, dupa ce zilele trecute au fost anulate peste 100 de curse. Vineri dimineata cel mai frig a fost Radauti, -24, insa in sudul tarii in cele mai multe locuri temperaturile nu au coborit sub -10, fiind mult mai cald decat joi.

CFR Calatori: 78 de trenuri ANULATE din cauza conditiilor meteo!

Un numar de 78 de trenuri sunt anulate marti dimineata din cauza conditiilor meteo, reprezentand aproximativ 6% din cele 1. 200 de trenuri care circula zilnic in Romania, potrivit paginii deFacebooka.

Cursuri suspendate in Capitala si in 9 judete, din cauza conditiilor meteo extreme

Cursurile sunt suspendate integral in judetele Braila, Calarasi, Constanta, Ialomita si Olt, din cauza conditiilor meteo nefavorabile. in judetele Arges si Dolj, suspendarea integrala a.

SONDAJ Cu cine iti lasi copilul in vacanta extinsa decisa de Primaria Bucuresti, din cauza conditiilor meteo?

Primarul Bucurestiului, Gabriela Firea, a anuntat ca scolile si gradinitele de stat vor fi inchise toata saptamana, din cauza conditiilor meteo. Astfel de vacante inopinate, justificate sau nu, ridica o problema pentru multi parinti: cu cine lasa copilul, in loc sa-l duca la scoala/gradinita. Cum procedezi in astfel de situatii?Participa la sondajul HotNews. ro .

Circulatia bacurilor spre Insula Mare a Brailei, oprita din cauza conditiilor meteo

Circulatia bacurilor catre Insula Mare a Brailei este oprita din cauza vizibilitatii reduse, fiind a.

Cupa Romaniei, sferturi: Partida CS U Craiova vs Dinamo a fost amanata din cauza conditiilor meteo

Federatia Romana de Fotbal a anuntat miercuri, pe site-ul oficial, ca partida dintre CS U Craiova si Dinamo, din sferturile Cupei Romaniei, a fost amanata ca urmare a prelungirii codului portocaliu de temperaturi foarte scazute in judetul Dolj. Programata initial pentru joi 1 martie, ora 20:30), confruntarea se va disputa la o data ce va fi anuntata ulterior.

Curse aeriene anulate in Romania, din cauza conditiilor meteo

Pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti, dar si pe alte aeroporturi din tara, traficul aerian se desfasoara in conditii de iarna. Miercuri dimineata,au fost anulate treicurse.

Romani blocati de 24 de ore pe aeroportul din Roma din cauza conditiilor meteo. Nu ni s-a dat nicio lamurire

Peste o suta de romani sunt blocati de ieri seara in Roma, dupa ce zborulcu care ar fi trebuit sa ajunga la Bucuresti a fost anulata din cauza ninsorii si viscolului puternic. Zborul nostru.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )