Libnet.ro
UNICEF

23:00

CFR Calatori anuleaza vineri 49 de trenuri din cauza vremii

Hotnews Hotnews,
 CFR Calatori anuleaza vineri 49 de trenuri din cauza vremii

CFR Calatori anunta ca vineri, din cauza conditiilor meteo, sunt anulate 49 de trenuri. Compania spune insa ca traficul reintra in normal, dupa ce zilele trecute au fost anulate peste 100 de curse. Vineri dimineata cel mai frig a fost Radauti, -24, insa in sudul tarii in cele mai multe locuri temperaturile nu au coborit sub -10, fiind mult mai cald decat joi. continuă pe Hotnews

CFR anunta anularea a 46 de trenuri, din cauza conditiilor meteo nefavorabile

CFR Calatori a anulat, vineri dimineata, un numar de 46 de trenuri din cauza conditiilor meteo nefav.

CFR Calatori: Peste 100 de trenuri au fost anulate in prima zi a lunii martie

Meteorologii au prelungit avertizarea de vreme rea pana vineri seara, iar CFR Calatori a anuntat ca anuleaza 110 trenuri joi. Joi, 1 martie, din cauza vremii nefavorabile, pe raza SRPT Constanta, au fost anul.

CFR calatori: O suta de trenuri sunt anulate din cauza ninsorilor si a viscolului

CFR Calatori a anulat miercuri dimineata, la ora 8:00, un numar de 99 de trenuri din cauza ninsorilor abundente si a viscolului, potrivit datelor publicate pepagina de Facebooka companiei. Vom face.

CFR Calatori a anulat, vineri, zeci de trenuri

CFR Calatori a anulat, vineri dimineata, un numar de 46 de trenuri din cauza conditiilor meteo nefavorabile, precizand insa ca nu sunt trenuri blocate, iar traficul este deschis pe toate magistralele, conform da.

CFR Calatori a anulat joi 110 trenuri

CFR Calatori a anulat joi circulatia a 110 trenuri, adica a circa o zecime din total, informeaza compania. Situatia actualizata a curselor anulate poate fi vizualizataaici.

Numarul de trenuri anulate de CFR Calatori a ajuns la 90 din cauza vremii severe

CFR Calatori a facut o actualizare, anuntand ca din cauza viscolului si frigului vor fi anulate noi trenuri pentru data de 27 februarie. Printre trenurile de lung parcurs anulate se numara cel dintre Iasi si Constanta. Alte rute afectate sunt Bucuresti-Constanta sau Alexandria - Zimnicea.

UPDATE Numarul de trenuri anulate de CFR Calatori a ajuns la 120 din cauza vremii severe

CFR Calatori a facut o actualizare, anuntand ca din cauza viscolului si frigului vor fi anulate noi trenuri pentru data de 27 februarie. Printre trenurile de lung parcurs anulate se numara cel dintre Iasi si Constanta. Alte rute afectate sunt Bucuresti-Constanta sau Alexandria - Zimnicea. O zecime dintre trenurile aflate in circulatie sunt anulate.

CFR Calatori: 6% dintre cele 1.200 de trenuri care circula zilnic in Romania, anulate din cauza vremii

Aproximativ 6% dintre cele 1. 200 de trenuri care circula zilnic in Romania sunt anulate, marti, din cauza conditiilor meteorologice, dar nu sunt linii inchise sau trenuri blocate, anunta CFR Calatori. Potrivit companiei, circulatia trenurilor de pasageri se desfasoara in continuare in conditii de iarna.

CFR calatori: 120 de trenuri sunt anulate din cauza ninsorilor si a viscolului

Update:CFR Calatori a anulat miercuri, pana la ora 10:10, un numar de 120 de trenuri din cauza conditiilor meteo nefavorabile. --- CFR Calatori a anulat miercuri dimineata, la ora 8:00, un numar de.

CFR Calatori: 117 trenuri au fost anulate din cauza conditiilor meteo

CFR Calatori a anuntat ca a anulat 117 trenuri din cauza conditiilor meteo, aproximativ 10% din numarul total de trenuri, potrivit unui comunicat publicat de compania de transport de calatori.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )