Libnet.ro
UNICEF

11:15

CFR Calatori anunta suspendarea temporara a trenurilor pentru navetisti

Adevărul Adevărul,
CFR Calatori anunta suspendarea temporara a trenurilor pentru navetisti

CFR anunta suspendarea temporara a unor trenuri, mai ales a celor care asigurau deplasarea elevilor catre centrele scolare. De asemenea, se ia in calcul si suspendarea unor trenuri pentru navetisti, avand in vedere reducerea activitatii unor angajatori. Compania anunta si alte masuri in vederea combaterii raspandirii infectiei cu Covid-19, scrie news. ro. continuă pe Adevărul

CFR anunta suspendarea temporara a unor trenuri

CFR anunta suspendarea temporara a unor trenuri, mai ales a celor care asigurau deplasarea elevilor catre centrele scolare, si precizeaza ca ia in calcul suspendarea unor trenuri pentru navetisti, avand in vedere reducerea activitatii unor angajatori.

CFR Calatori va lua masuri de suspendare temporara a circulatiei unor trenuri

CFR Calatori va lua o serie de masuri care vor viza suspendarea temporara a circulatiei unor trenuri in trafic intern si international, cu respectarea posibilitatii de mobilitate a persoanelor.

Trenuri suspendate temporar in contextul situatiei provocate de coronavirus. Recomandarile CFR Calatori

CFR Calatori a anuntat ca, in contextul situatiei provocate de coronavirus, va fi suspendata temporar circulatia unor trenuri in trafic intern si international.

Trenuri suspendate temporar de CFR: masuri pentru combaterea raspandirii infectiei cu Covid-19

CFR anunta suspendarea temporara a unor trenuri, mai ales a celor care asigurau deplasarea elevilor catre centrele scolare, si precizeaza ca ia in calcul suspendarea unor trenuri pentru navetisti, avand in vedere reducerea activitatii unor angajatori. Compania anunta si alte masuri in vederea combaterii raspandirii infectiei cu Covid-19.

Vela anunta inchiderea temporara a mai multor puncte de trecere de la frontiere

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat, joi, inchiderea temporara a mai multor puncte de trecere a frontierei la granita tarii noastre cu Ungaria, Ucraina, Bulgaria, Serbia si Republica Moldova.

Ambasada Romaniei de la Londra anunta suspendarea programului cu publicul

Ambasada Romaniei in Marea Britanie si Iralnda de Nord anunta ca isi suspenda de luni serviciile consulare cu publicul, ca masura de preventie in contextul pandemiei de coronavirus. Asistenta va fi acordata in continuare pentru romanii aflati in siutatii de urgenta.

Franta anunta suspendarea meciurilor din primele doua ligi de fotbal

Conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal din Franta a anuntat suspendarea partidelor din primele doua ligi ca urmare a raspandirii epidemiei de coronavirus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )