Libnet.ro
UNICEF

15:45

CFR Calatori cere studentilor sa nu mearga cu trenul in zilele cand Suveranul Pontif vine in Romania

Adevărul Adevărul,
CFR Calatori cere studentilor sa nu mearga cu trenul in zilele cand Suveranul Pontif vine in Romania

CFR Calatori a anuntat vineri ca a suplimentat numarul vagoanelor in perioada in care Papa Francisc viziteaza Romania, cerand totodata studentilor sa evite utilizarea trenurilor. continuă pe Adevărul

CFR Calatori face apel catre studenti sa nu circule cu trenul spre destinatiile unde se va afla Papa Francisc in perioada vizitei acestuia

CFR Calatori lanseaza un apel catre studentii din Romania sa nu circule cu trenul spre destinatiile si pe traseele in care se va afla in vizita Papa Francisc la sfarsitul lunii mai, respectiv in primele do.

Florin Citu, despre pierderile CFR Calatori: Unde se duc banii? O mare parte direct la Dragnea si infractorii lui

Senatorul PNL Florin Citu spune ca CFR Calatori este imaginea perfecta a modului in care gasca de infractori condusa de Liviu Dragnea, ajutat de Calin Popescu Tariceanu, administreaza Romania. Acesta a comentat miercuri, pe Facebook, legat de pierderile CFR Calatori si se intreaba unde se duc banii companiei si cum a ajuns societatea pe pierderi, de la profit in 2016.

Florin Citu: CFR Calatori avea profit in 2016. Acum are o GAURA de 431 milioane lei. CFR Calatori a dat si bonusuri

CFR Calatori a acumulat o datorie de 100 milioane euro, dar cu toate acestea, compania a acordat bonusuri si are un salariu mediu de 6. 000 de lei, a precizat senatorul PNL, intr-o postare pe Facebook, de.

Cati bani vrea sa dea CFR Calatori anul acesta pentru mentenanta si reparatia locomotivelor si a vagoanelor?

Reviziile, reparatiile si mentenanta locomotivelor si a vagoanelor vor costa anul acesta CFR Calatori peste 850 de milioane de lei, potrivit proiectului de buget pus in dezbatere pe site-ul Ministerului Transporturilor.

CFR Calatori estimeaza pierderi de peste 431 milioane lei in acest an

CFR Calatori estimeaza pierderi de 431,05 milioane lei in acest an, la venituri totale de 2,136 miliarde lei, si va aloca 860,25 milioane lei pentru reparatii, potrivit proiectului privind bugetul de venituri si cheltuieli al companiei, publicat in dezbatere de Ministerul Transporturilor, actionarul majoritar al societatii.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )