Libnet.ro
UNICEF

01:05

CFR Calatori va introduce pentru prima oara trenuri suburbane in zona Capitalei: catre Buftea si catre Fundulea

Hotnews Hotnews,
 CFR Calatori va introduce pentru prima oara trenuri suburbane in zona Capitalei: catre Buftea si catre Fundulea

CFR Calatori a anuntat ca din decembrie va introduce pentru prima oara trenuri directe Bucuresti - Buftea si Bucuresti - Fundulea, fiind vorba de sase perechi de trenuri pe zi fata de cele de lung parcurs. Pana la Buftea trenurile vor face cam 17 minute, iar pana la Fundulea, cam 40 de minute. continuă pe Hotnews

Clasament ATP: Marius Copil a coborat 74 de locuri - Romanul, in afara Top 100 pentru prima oara din 2017

Eliminat in primul tur la Basel, Marius Copil nu a reusit sa isi apere punctele castigate anul trecut, cand a ajuns in finala, coborand astfel 74 de pozitii in clasamentul ATP. Romanul se afla acum pe locul 156, fiind in afara Top 100 ATP pentru prima oara dupa doi ani si jumatate.

Si-a vazut parintii pentru prima oara, iar reactia copilului iti taie respiratia

Un bebelus cu probleme de vedere a inceput sa poarte ochelari, iar primul moment in care si-a vazut parintii a devenit viral pe internet. Cand sunt foarte mici, copiii nu pot verbaliza problemele pe care le intampina. Din acest motiv, este aproape imposibil pentru un parinte sa-si dea seama ca micutul nu vede foarte bine .

Veste BUNA de la CFR: Se introduc TRENURI SUBURBANE in zona Capitalei! Care sunt NOILE trasee si ce durata vor avea calatoriilor

Veste buna pentru traficul bucurestean. CFR Calatori a anuntat ca din decembrie va introduce pentru prima oara trenuri directe Bucuresti - Buftea si Bucuresti - Fundulea, fiind vorba de sase perechi de.

Noutati privind Mersul Trenurilor. CFR introduce trenuri suburbane si noi legaturi internationale

CFR Calatori informeaza ca, incepand cu data de 15 decembrie, va intra in vigoare noul Mers al Trenurilor 2019-2020, care va fi valabil pana la data de 12 decembrie 2020. Acesta introduce o serie de trenuri suburbane spre Buftea sau Fundulea, dar si legaturi internationale, spre Viena si Istanbul.

FOTOGALERIE Cum arata vagoanele modernizate ale CFR Calatori - Despre promisiuni, despre probleme si cum s-ar putea circula cu trenul in 2020

CFR Calatori foloseste zilnic 970 de vagoane, spune ca va ajunge curand la 1. 000, iar in sezonul estival de la anul ar putea opera cu 1. 200 de vagoane. Compania mai spune ca va demara licitatie si pentru ca personalul de tren sa aiba dispozitive mobile cititoare de coduri de bare) pentru biletele online si va incerca sa cumpere si automotoare diesel. Compania a transportat anul trecut aproximativ 54 de milioane de calatori, iar trenurile sunt de multe ori pline si prea scurte. Cei de la CFR promit si ca se va incerca sa nu mai fie puse incomodele vagoane etajate pe trenurile de lung parcurs.

CFR Calatori prezinta, in Gara Baneasa, cinci tipuri de vagoane modernizate

Societatea Nationala de Transport Feroviar de Calatori CFR Calatori) prezinta, in Gara Baneasa, cinci tipuri de vagoane modernizate la intreprinderile de profit din Romania, scrie Agerpres.

CFR Calatori a modernizat anul acesta 54 de vagoane

CFR Calatori a modernizat 54 de vagoane in anul 2019 la intreprinderile de profil din Romania, prin .

Selly de la 5GANG sparge banca. Da o suma colosala pentru prima lui masina

Andrei Selaru, alias Selly, este fondatorul trupei 5 GANG. Tinerii fac senzatie pe Youtube, de unde acum reusesc sa scoata si sume considerabile de bani. Faimosi in randul tinerilor de mai bine de 5 ani, pot acum sa se laude cu propriile venituri din care isi cumpara ce doresc. Spre exemplu, pe langa filmul de .

ROMGAZ NE ASIGURA CA NU VOM INGHETA, LA IARNA Depozitele noastre de gaze sunt pline, pentru prima data

Reporter: Avem suficiente rezerve de gaz ca sa acoperim necesarul de consum pe parcursul iernii care urmeaza, daca Rusia si Ucraina nu vor reinnoi acordul de tranzit inainte de sfarsitul anului curent? Adrian Volintiru: Nu ramanem niciodata in frig, nu cred ca Rusia va lasa Ucraina in frig. Eu nu vad oprita alimentarea cu gaz catre Ucraina, pentru ca nu este gata gazoductul Nord Stream 2, iar fara acesta si fara Ucraina gazele rusesti nu ar mai avea pe unde sa ajunga in Germania. in ceea ce priveste rezerva pentru iarna care urmeaza, in momentul acesta depozitele noastre de gaze sunt ocupate la intreaga lor capacitate nominala, ceea nu s-a mai intamplat niciodata.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )