Libnet.ro
UNICEF

18:45

Selly de la 5GANG sparge banca. Da o suma colosala pentru prima lui masina

Playtech Playtech,
Selly de la 5GANG sparge banca. Da o suma colosala pentru prima lui masina

Andrei Selaru, alias Selly, este fondatorul trupei 5 GANG. Tinerii fac senzatie pe Youtube, de unde acum reusesc sa scoata si sume considerabile de bani. Faimosi in randul tinerilor de mai bine de 5 ani, pot acum sa se laude cu propriile venituri din care isi cumpara ce doresc. Spre exemplu, pe langa filmul de . continuă pe Playtech

Turul Italiei 2020 - Peter Sagan va participa pentru prima oara Programul complet al competitiei (startul se va da la Budapesta)

Ciclistul slovac Peter Sagan, campionul mondial din 2015 pana in 2017, va participa anul viitor pentru prima data la Turul Italiei, a anuntat joi echipa sa, BORA-hansgrohe.

VIDEO Juan Manuel Correa s-a ridicat pentru prima data din pat, la aproape doua luni de la accidentul suferit la Spa

Pilotul american de origine ecuadoriana Juan Manuel Correa s-a ridicat pentru prima data din pat, la aproape doua luni de la accidentul suferit la Spa-Francorchamps, in care si-a pierdut viata un alt concurent, francezul Anthoine Hubert, informeaza lequipe. fr.

DigiSport: Bianca Andreescu, prima reactie dupa ce a aflat ca va juca pentru prima data in cariera cu Simona Halep

Bianca Andreescu va participa pentru prima data la Turneul Campioanelor. Jucatoarea de origine romana va debuta chiar impotriva Simonei Halep, intrucat cele doua se afla in Grupa Violet. Meciul se joaca luni, nu inainte de 14:00, in direct la Digi Sport 2.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )