Libnet.ro
UNICEF

16:00

CFR Calatori, licitatie pe MILIOANE DE EURO. Pe ce vrea compania sa cheltuiasca banii

B1 B1,
CFR Calatori, licitatie pe MILIOANE DE EURO. Pe ce vrea compania sa cheltuiasca banii

Compania de stat CFR Calatori a demarat o licitatie prin care vrea sa cumpere servicii de salubrizare, pe o perioada de doi ani. Valoarea maxima a contractului este de 12,07 milioane lei 2,6 milioane euro),. continuă pe B1

CFR Calatori este gata sa cheltuiasca peste 12 milioane de lei pentru servicii de salubrizare

Compania de stat CFR Calatori a demarat o licitatie prin care vrea sa cumpere servicii de salubrizare, pe doi ani, pentru cinci loturi, contractul avand o valoare maxima de 12,07 milioane lei 2,6 milioane euro), fara TVA, potrivit unui anunt publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP).

CFR Calatori este pregatit sa cheltuiasca peste 12 milioane de lei pentru servicii de salubrizare

Compania de stat CFR Calatori a demarat o licitatie prin care vrea sa cumpere servicii de salubrizare, pe doi ani, pentru cinci loturi, contractul avand o valoare maxima de 12,07 milioane lei 2,6 milioane euro), fara TVA, potrivit unui anunt publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP).

Patria Bank imprumuta 5 milioane euro de la actionarul majoritar, EEAF Financial Services BV

Patria Bank, banca rezultata in urma fuziunii din luna mai 2017 dintre fosta Banca Comerciala Carpatica si fosta-Patria Bank, imprumuta 5 milioane euro de la actionarul majoritar, EEAF Financial Services BV, avand o maturitate de sase ani, cu rambursare intr-o singura transa la scadenta, pentru a-si consolida directia de crestere, potrivit news. ro.

Ce despagubiri RCA a platit Biroul Asiguratorilor in urma falimentelor Astra si Carpatica: 73,7 milioane de euro, plus rezerve pentru dosare in curs de aproape 54 milioane de euro

Ca urmare a falimentului Astra si Carpatica, Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania B. R) a preluat in gestionare un numar total de 15157 dosare de dauna Carte Verde, despagubirile achitate pana la finele lunii februarie 2018 fiind de 73,7 milioane de euro. Mai mult, rezerva totala constituita pentru dosarele aflate inca in curs de solutionare este de aproape 54 milioane euro. Toate aceste despagubiri au fost solicitate de cetateni straini in urma unor accidente produse in afara tarii de asigurati RCA la Astra si Carpatica.

Banca Transilvania a achizitionat Bancpost pentru 179 milioane euro

Analistii evidentiaza faptul ca Banca Transilvania ataca primul loc in sistemul bancar din Romania * BT nu a preluat si ERB NEW Europe Funding II BV, entitate olandeza din grupul Eurobank, catre care Bancpost a cesionat o mare parte dintre creditele fara restante ale clientilor imprumutati CHF * Banca Transilvania a devenit, recent, actionar al Victoriabank, a treia cea mai mare banca din Republica Moldova Banca Transilvania BT) a finalizat achizitia pachetului majoritar de actiuni 99,15%) detinut de catre Eurobank Group la Bancpost, pentru 178,67 milioane de euro, reprezentand 75% din valoarea activului net. BT a cumparat si actiunile detinute de Eurobank la ERB Retail Services IFN si ERB Leasing IFN, conform anuntului bancii din Cluj, publicat, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB). in plus, Banca Transilvania a preluat un imprumut subordonat, in valoare de 80 de milioane de euro, datorat de Bancpost catre banca mama.

BAAR a platit despagubiri de 73,7 milioane euro, in urma falimentului Astra si Carpatica

Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania BAAR) a solutionat 92,18% din dosarele rezultate in urma falimentului societatilor Astra si Carpatica, valoarea totala a despagubirilor ridicandu-se la 73,7 milioane de euro, reiese din datele BAAR, prezentate, miercuri, intr-o conferinta de presa.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )