Libnet.ro
UNICEF

06:30

CFR Calatori suspenda circulatia mai multor trenuri de noapte, pana in data de 17 aprilie

Adevărul Adevărul,
CFR Calatori suspenda circulatia mai multor trenuri de noapte, pana in data de 17 aprilie

CFR Calatori a anuntat ca in perioada 23 martie - 17 aprilie. suspenda circulatia unor trenuri care circula pe timp de noapte, pentru combaterea raspandirii infectiei cu coronavirus pe teritoriul Romaniei. continuă pe Adevărul

CFR Calatori anunta suspendarea mai multor trenuri de noapte, pana in 17 aprilie

CFR Calatori a anuntat ca in perioada 23 martie - 17 aprilie. suspenda circulatia unor trenuri care circula pe timp de noapte, pentru combaterea raspandirii infectiei cu coronavirus pe teritoriul Romaniei.

PANA PE 17 APRILIE CFR Calatori suspenda temporar circulatia unor trenuri de noapte

CFR Calatori suspenda temporar circulatia unor trenuri de noapte si garniturile conexe acestora, in trafic intern, incepand de luni, 23 martie, pana pe 17 aprilie, pentru combaterea raspandirii infectiei cu coronavirus pe teritoriul Romaniei, a anuntat, duminica, CFR Calatori.

CFR Calatori, anunt de ultima ora: 15 trenuri au fost anulate!

CFR Calatori a luat decizia de a suspenda temporar circulatia unor trenuri de noapte si garniturile conexe acestora, in trafic intern, incepand de luni 23 martie pana pe data de 17 aprilie, cu posibilitatea de prelungire.

CFR Calatori ia masuri drastice impotriva COVID-19! Care sunt noile reguli de rezervare a locurilor

Pentru evitarea raspandirii infectarii cu coronavirus, CFR Calatori a decis sa modifica regulile de rezervare a locurilor in trenuri pe toata perioada starii de urgenta. Astfel, se va aplica regula un loc liber, un loc ocupat, astfel incat pasagerii sa pastreze o distanta de siguranta intre ei. Rezervarile pentru vagoanelor de dormit sau cuseta se .

Cum a ordonat un domnitor al Tarii Romanesti uciderea mai multor boieri la o nunta

Domnitor al Tarii Romanesti intre ianuarie 1529 si iunie 1530, Moise Voda a manifestat la inceput o atitudine obedienta fata de Soliman Magnificul, apropiindu-se ulterior de arhiducele Ferdinand I al Austriei. Moise Voda a ramas cunoscut si pentru uciderea mai multor boieri chiar la nunta surorii sale.

Sute de cetateni ai R. Moldova care vor sa se intoarca acasa, blocati la hotarele mai multor tari. Dodon: Nu va porniti pe drumuri

Presedintele Igor Dodon sustine ca, desi autoritatile de la Chisinau au avertizat cetatenii sa nu porneasca spre Republica Moldova in aceasta perioada, din cauza ca toate statele si-au inchis frontierele in incercarea de a opri raspandirea COVID-19, totusi, sute de cetateni au pornit la drum si stau in aceste momente blocati la frontierele mai multor state.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )