Libnet.ro
UNICEF

01:05

CFR Calatori, anunt de ultima ora: 15 trenuri au fost anulate!

Antena3 Antena3,
CFR Calatori, anunt de ultima ora: 15 trenuri au fost anulate!

CFR Calatori a luat decizia de a suspenda temporar circulatia unor trenuri de noapte si garniturile conexe acestora, in trafic intern, incepand de luni 23 martie pana pe data de 17 aprilie, cu posibilitatea de prelungire. continuă pe Antena3

CFR Calatori anunta suspendarea mai multor trenuri de noapte, pana in 17 aprilie

CFR Calatori a anuntat ca in perioada 23 martie - 17 aprilie. suspenda circulatia unor trenuri care circula pe timp de noapte, pentru combaterea raspandirii infectiei cu coronavirus pe teritoriul Romaniei.

CFR Calatori modifica regulile de rezervare a locurilor in trenuri. Metoda aplicata pentru protectia pasagerilor

CFR Calatori modifica regulile de rezervare a locurilor in trenuri pentru asigurarea protectiei calatorilor pe perioada starii de urgenta.

COVID-19 |CFR Calatori modifica regulile de rezervare a locurilor in trenuri pentru asigurarea protectiei calatorilor pe perioada starii de urgenta

CFR Calatori a decis sa ia masuri pentru a asigura spatiu intre pasageri, in trenuri, urmand sa aplice regula - un loc liber, un loc ocupat - astfel incat pasagerii sa stea dispersati intr-un vagon. Acelasi principiu se aplica si in cazul vagoanelor de.

CFR Calatori modifica regulile de rezervare a locurilor in trenuri din cauza pandemiei de coronavirus

CFR Calatori modifica regulile de rezervare a locurilor in trenuri, pentru protectia calatorilor pe perioada starii de urgenta, urmand sa se aplice regula un loc liber, un loc ocupat.

CFR Calatori modifica regulile de rezervare a locurilor in trenuri

CFR Calatori modifica regulile de rezervare a locurilor in trenuri, pentru protectia calatorilor pe perioada starii de urgenta, urmand sa se aplice regula un loc liber, un loc ocupat. De asemenea, vor fi puse in circulatie vagoane in plus.

Masuri CFR Calatori in criza coronavirus - Se aplica regula un loc liber, un loc ocupat, astfel incat pasagerii sa stea dispersati in vagoane

Pentru combaterea raspandirii infectiei cu Covid-19 si pentru protectia, siguranta si securitatea calatorilor si a personalului propriu, CFR Calatori a decis sa ia masuri pentru a asigura spatiu intre pasageri, in trenuri. Se va aplica regula - un loc liber, un loc ocupat - astfel incat pasagerii sa stea dispersati intr-un vagon. Acelasi principiu se aplica si in cazul vagoanelor de dormit sau cuseta.

Gabriela Firea, anunt de ultima ora pentru toti cetatenii. Cati oameni se afla pana in acest moment in carantina si izolare

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat joi seara numarul total de persoane care se afla in carantina si izolare. Potrivit acesteia, 550 de persoane sunt in carantina in BucurestiIlfov, iar in izolare 3. Vestea buna este ca a fost gasit un hotel care sa gazduiasca medicii si asistentele de la Spitalul Victor Babes, pentru a .

De cand inchide Ikea magazinele din Romania. Anunt de ultima ora

O perioada iesita din comun. Este decizia corecta pe care trebuie sa o luam in momentul de fata. De cand inchide Ikea magazinele din Romania. Anuntul facut de retailerul suedez de mobila. De cand inchide Ikea magazinele din Romania? Toate tarile iau masuri de siguranta pentru a restrange posibilitatea raspandirii virusului COVID-19. Se inchid granite, .

Premierul Ludovic Orban, anunt de ultima ora. Ce masuri se iau pentru romani in plina criza

Decizii noi, luate de guvernul Ludovic Orban, in contextul situatiilor medicale impuse de pandemie. Citeste mai jos pe cine privesc acestea si care sunt cele mai noi masuri luate, pentru protectia romanilor! Subventionare de 100% pentru dobanzi la credite de pana la 1 mil. de lei Premierul interimar Ludovic Orban a anuntat astazi o serie .

Ce se intampla cu complicele lui Gheorghe Dinca, in aceasta perioada. Decizie de ultima ora

Magistratii de la Tribunalul Olt, decizie de ultima ora in cazul Caracal. Ce se va intampla acum cu Gheorghe Dinca si cu complicele acestuia? Decizie de ultima ora in cazul Caracal Noua decizie in cazul Caracal! Magistratii de la Tribunalul Olt au constatat, la termenul recent de vineri, ca Dinca si Risipiteanu raman in arest .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )