Libnet.ro
UNICEF

10:30

CFR: Contract de 1,35 miliarde lei pentru reabilitarea tronsonului Vintu de Jos-Simeria

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CFR: Contract de 1,35 miliarde lei pentru reabilitarea tronsonului Vintu de Jos-Simeria

CFR a semnat cu consortiul Swietelsky - Strabag - Alstom - Arcada - Euro Construct - Transferoviar Grup contractul pentru executia lucrarilor de constructii si instalatii pe tronsonul Vintu de Jos - Simeria, parte integranta a sectiunii Coslariu - Simeria, potrviit unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Contract de peste 300 mil. euro pentru reabilitarea tronsonului de cale ferata Vintu de Jos-Simeria

CFR a atribuit asocierii Swietelsky - Strabag - Alstom - Arcada - Euro Construct - Transferoviar Grup un contract de 1,35 miliarde lei 303 milioane euro), fara TVA, pentru lucrari de constructii si instalatii pe tronsonul Vintu de Jos - Simeria, parte.

ANAF va rambursa in decembrie TVA de 1,56 miliarde lei

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a anuntat miercuri ca va rambursa in decembrie TVA de 1,56 miliarde lei, cea mai mare valoare lunara din acest an, scrie Mediafax .

Programul Orizont 2020 - buget de 15 miliarde euro pentru primii doi ani

Comisia Europeana CE) a prezentat pentru prima data, astazi, cereri de proiecte din cadrul Orizont 2020, programul de cercetare si inovare cu un buget de 80 de miliarde euro al Uniunii Europene, se arata intr-un comunicat de presa.

Dubai va avea nevoie de 43 miliarde USD pentru investitii in infrastructura Expo 2020

Aplauze, imbratisari si felicitari reciproce au marcat momentul in care Emiratele Arabe Unite EAU) au aflat ca au castigat competitia pentru gazduirea Expo 2020.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )