Libnet.ro
UNICEF

17:30

CFR demareaza lucrarile de interventie la Podul Constanta

Adevărul Adevărul,
CFR demareaza lucrarile de interventie la Podul Constanta

Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA va derula in luna mai 2018 lucrari de interventie in zona Podului Constanta, in baza avizului emis de Primaria Municipiului Bucuresti, la solicitarea Regionalei CF Bucuresti. continuă pe Adevărul

CFR demareaza lucrari in zona Podului Constanta

Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA va derula, in luna mai 2018, lucrari de interventie in zona Podului Constanta, in baza avizului emis de Primaria Municipiului Bucuresti, la solicitarea Regionalei CF Bucuresti, conform comunicatului de presa remis catre Redactie.

CFR va face n luna mai cteva lucrari minore la Podul Constanta, pentru ndepartarea unor bucati de beton care stau sa cada

CFR SA va derula in luna mai 2018 lucrari de interventie la Podul Constanta, anunta compania, dupa ce in ultimele zile situatia jalnica in care se afla pasajul a fost subiect de discutie in toata presa si pe retelele de socializare. Lucrarile vizeaza indepartarea a unor fragmente de beton care prin desprinderea lor pun in pericol participantii la traficul rutier, potrivit avizului emis de Primaria Capitalei.

FOTO La un pas de tragedie: Podul Constanta risca sa se prabuseasca

Podul Constanta din nordul Capitalei, peste care trec zilnic zeci de trenuri si pe sub care trec mii de oameni, in masini, tramvai sau autobuz, este in pericol sa se prabuseasca. Podul nu a mai fost reparat de la finalul anilor 80, iar demersurile CFR s-au lovit de acordul Primariei Capitalei, care vrea ca pe viitor sa largeasca drumul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )