Libnet.ro
UNICEF

12:00

CFR demareaza lucrari in zona Podului Constanta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CFR demareaza lucrari in zona Podului Constanta

Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA va derula, in luna mai 2018, lucrari de interventie in zona Podului Constanta, in baza avizului emis de Primaria Municipiului Bucuresti, la solicitarea Regionalei CF Bucuresti, conform comunicatului de presa remis catre Redactie. continuă pe Ziarul Bursa

CFR demareaza lucrarile de interventie la Podul Constanta

Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA va derula in luna mai 2018 lucrari de interventie in zona Podului Constanta, in baza avizului emis de Primaria Municipiului Bucuresti, la solicitarea Regionalei CF Bucuresti.

Degradarea Podului Constanta continua / CFR a promis Primariei ca va reabilita de urgenta podul

A mai trecut un an peste Podul Constanta, aflat in Sectorul 1 al Capitalei, la intersectia dintre Calea Grivitei si Soseaua Chitilei, iar autoritatile nu au inceput reabilitarea lui desi se afla intr-o strare avansata de degradare. Pasajul se afla in administrarea CFR, iar strada de sub pod se afla in administrarea Primariei Capitalei. Reprezentantii Primariei Capitalei spun ca nu pot face nimic pentru repararea podului, deoarece nu este in administrarea lor, dar au prevazut in bugetul pe anul 2018 bani pentru lucrari de reabilitare a carosabilului si a caii de rulare a tramvaielor de pe Calea Grivitei. HotNews. ro a incercat sa ia legatura si cu purtatorul de cuvant al CFR pentru a solicita un punct de vedere, insa nu am primit niciun raspuns.

Primaria Municipiului Bucuresti, precizari despre situatia podului Constanta

Referitor la situatia poduluiConstanta, Primaria Municipiului Bucuresti face urmatoarele face o serie de precizari: Podul Constanta se afla in proprietatea statului, administrarea Ministerului Transporturilor s.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2793 seconds )