Libnet.ro
UNICEF

16:15

CFR Marfa a aprobat investitii de 81 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CFR Marfa a aprobat investitii de 81 milioane lei

Pentru acest an, operatorul CFR Marfa a aprobat un plan de investitii de 81 milioane de lei 17,4 milioane de euro), din care un procent de 90% va fi utilizat pentru modernizarea si repararea parcului de material rulant, a declarat Marinica Voicu, Director General al CFR Marfa, la o conferinta a Club Feroviar. continuă pe Ziarul Bursa

CFR Marfa a aprobat un plan de investitii n valoare de 81 milioane lei pentru repararea si modernizarea de locomotive si vagoane

Pentru acest an, operatorul CFR Marfa a aprobat un plan de investitii de 81 milioane de lei 17,4 milioane de euro), din care un procent de 90% va fi utilizat pentru modernizarea si repararea parcului de material rulant, a declarat Marinica Voicu, Director General al CFR Marfa, la o conferinta a Club Feroviar.

Profit de 366 milioane lei pentru BT

Banca Transilvania a inregistrat un profit net de 366 milioane lei, in primele trei luni ale acestui an, in urcare cu 48,68% fata de perioada similara a anului trecut, potrivit unui raport al bancii.

Profit de 366 milioane lei pentru Banca Transilvania

Banca Transilvania a inregistrat un profit net de 366 milioane lei, in primele trei luni ale acestui an, in urcare cu 48,68% fata de perioada similara a anului trecut, potrivit unui raport al bancii.

Oltchim va repartiza tot profitul realizat anul trecut, de 47,73 milioane lei, pentru a acoperi partial pierderile

Actionarii combinatului petrochimic Oltchim din Ramnicu Valcea au aprobat in sedinta de miercuri repartizarea intregului profit realizat anul trecut, in suma de 47,73 milioane lei, pentru acoperirea partiala a pierderilor contabile din anii trecuti.

Banca Transilvania a inregistrat un profit net de 366 milioane de lei, pentru trimestrul I

Aprecierea cu 48,68% a castigului, pe fondul cresterii veniturilor din depozite si comisioane, dar si a ajustarilor pentru active, provizioane pentru alte riscuri si angajamente de creditare Banca Transilvania TLV) a inregis-trat un profit net de 366 milioane lei, in primele trei luni ale acestui an, in urcare cu 48,68% fata de perioada similara a anului trecut, potrivit unui raport al bancii, transmis Bursei de Valori Bucuresti. Totodata, Grupul Financiar Banca Transilvania a afisat un rezultat net de 389 milioane lei, la 31 martie.

Despagubire de 1,13 milioane de lei pentru o locuinta

Valoarea totala a despagubirilor platite de OMNIASIG Vienna Insurance Group in 2017 a fost de peste 626 milioane lei, in crestere cu peste 10% fata de anul precedent, se arata intr-un comunicat al companiei, remis Redactiei.

50 de milioane de lei pentru manifestarile, actiunile si proiectele de aniversare a Centenarului Romaniei realizate de persoana juridice de drept privat

In cadrul Comitetului Interministerial pentru Centenar desfasurat astazi, 23 aprilie 2018, la Palatul Victoria, a fost prezentata nota de informare cu privire la proiectul de Ordin al ministrului culturii si.

Ministerul Sanatatii va incasa dividende de 9,45 milioane lei de la Antibiotice Iasi

Antibiotice Iasi simbol bursier ATB), unul din cei mai importanti producatori romani de medicamente generice, va distribui dividende de 9,45 milioane lei actionarului sau majoritar, Ministerul Sanatatii, din profitul net realizat anul trecut, potrivit unei decizii aprobata joi de actionarii companiei.

Firma Tel Drum are de platit in insolventa datorii de peste 70 milioane lei, catre cel putin 120 de creditori

Firma Tel Drum, intrata in insolventa la inceputul anului, va trebui sa achite datorii de peste 70 milioane lei, in principal catre banci, Fisc, dar si catre Primaria Craiova, conform tabelului preliminar de creante.

Amenzi de pna la 2000 lei pentru cei care scot afara din spatii publice mame care alapteaza - proiect adoptat de Senat

Senatul a adoptat luni, in calitate de prima camera sesizata, un proiect de lege care prevede amenzi intre 100 si 2. 000 lei pentru persoanele care evacueaza din spatii publice o mama care alapteaza, informeaza Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2498 seconds )