Libnet.ro
UNICEF

01:05

Profit de 366 milioane lei pentru Banca Transilvania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Profit de 366 milioane lei pentru Banca Transilvania

Banca Transilvania a inregistrat un profit net de 366 milioane lei, in primele trei luni ale acestui an, in urcare cu 48,68% fata de perioada similara a anului trecut, potrivit unui raport al bancii. continuă pe Ziarul Bursa

Profit de 366 milioane lei pentru BT

Banca Transilvania a inregistrat un profit net de 366 milioane lei, in primele trei luni ale acestui an, in urcare cu 48,68% fata de perioada similara a anului trecut, potrivit unui raport al bancii.

Banca Transilvania anunta un profit trimestrial cu aproape 50% mai mare, de 366 milioane lei

Banca Transilvania anunta un profit trimestrial cu aproape 50% mai mare, de 366 milioane lei, in contextul acordarii a circa 44. 000 de credite noi si a veniturilor din comisioane in crestere puternica - 18,2%.

Oltchim va repartiza tot profitul realizat anul trecut, de 47,73 milioane lei, pentru a acoperi partial pierderile

Actionarii combinatului petrochimic Oltchim din Ramnicu Valcea au aprobat in sedinta de miercuri repartizarea intregului profit realizat anul trecut, in suma de 47,73 milioane lei, pentru acoperirea partiala a pierderilor contabile din anii trecuti.

Despagubire de 1,13 milioane de lei pentru o locuinta

Valoarea totala a despagubirilor platite de OMNIASIG Vienna Insurance Group in 2017 a fost de peste 626 milioane lei, in crestere cu peste 10% fata de anul precedent, se arata intr-un comunicat al companiei, remis Redactiei.

Banca Transilvania: un bun inceput de an

Banca Transilvania a inregistrat in primele trei luni ale acestui an rezultate financiare pozitive, a continuat sa fie partenerul antreprenorilor romani, a sustinut cresterea economica si a investit pentru experienta superioara a celor aproape 2,5 milioane de clienti activi.

Banca Transilvania va lansa oferta de achizitie a participatiilor minoritare la Bancpost

Banca Transilvania BT) va lansa oferta de achizitie a participatiilor detinute de actionarii minoritari la Bancpost, conform unui anunt al institutiei de credit din Cluj. Aceasta a comunicat, vineri, BVB: Oferta de preluare vizeaza achizitionarea a 25. 694 actiuni din capitalul social Bancpost SA, ceea ce constituie 0,85325% din numarul total de actiuni cu drept de vot. Pretul oferit pentru o actiune este de 0,2848 lei pretul platit de BT catre Eurobank Group), iar oferta de preluare este valabila in perioada cuprinsa intre 25/04/2018 si 29/06/2018, pentru orice actionar Bancpost interesat. Banca Transilvania va informa investorii privind rezultatele ofertei de achizitionare imediat dupa finalizarea procedurii.

50 de milioane de lei pentru manifestarile, actiunile si proiectele de aniversare a Centenarului Romaniei realizate de persoana juridice de drept privat

In cadrul Comitetului Interministerial pentru Centenar desfasurat astazi, 23 aprilie 2018, la Palatul Victoria, a fost prezentata nota de informare cu privire la proiectul de Ordin al ministrului culturii si.

Firma Tel Drum are de platit in insolventa datorii de peste 70 milioane lei, catre cel putin 120 de creditori

Firma Tel Drum, intrata in insolventa la inceputul anului, va trebui sa achite datorii de peste 70 milioane lei, in principal catre banci, Fisc, dar si catre Primaria Craiova, conform tabelului preliminar de creante.

Amenzi de pna la 2000 lei pentru cei care dau afara din spatii publice mame care alapteaza - proiect adoptat de Senat

Senatul a adoptat luni, in calitate de prima camera sesizata, un proiect de lege care prevede amenzi intre 100 si 2. 000 lei pentru persoanele care evacueaza din spatii publice o mama care alapteaza, informeaza Agerpres.

Amenzi de pna la 2000 lei pentru cei care scot afara din spatii publice mame care alapteaza - proiect adoptat de Senat

Senatul a adoptat luni, in calitate de prima camera sesizata, un proiect de lege care prevede amenzi intre 100 si 2. 000 lei pentru persoanele care evacueaza din spatii publice o mama care alapteaza, informeaza Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )