Libnet.ro
UNICEF

01:05

CFR Marfa dupa esecul privatizarii: mai multi bani pentru bonusuri si salarii, pierderi de peste patru ori mai mari

Adevărul Adevărul,
CFR Marfa dupa esecul privatizarii: mai multi bani pentru bonusuri si salarii, pierderi de peste patru ori mai mari

Minsterul Transporturilor a pregatit un nou proiect de buget la CFR Marfa care prevede bonusuri si cheltuieli aferente contractului de mandat mai mari, venituri in scadere cu peste 9% si pierderi in urcare de 4,4 ori fata de varianta aprobata la inceputul lunii noiembrie. continuă pe Adevărul

Parlamentarii romani au din ce in ce MAI MULTI BANI de cheltuit

Au mai multe zile libere decat elevii, iar cand sunt la serviciu nu se prea spetesc cu munca. Pretentiile sunt insa pe masura rangului. Senatorii si deputatii vor avea anul viitor mai multi bani de la bugetul de.

Bugetul de criza al CFR Marfa: Mai multi bani pentru bonusuri si directori, dar pierderi mai mari de 4 ori

Minsterul Transporturilor a pregatit un nou proiect de buget la CFR Marfa, in care sunt prevazute bonusuri si cheltuieli aferente contractului de mandat mai mari, venituri in scadere cu peste 9% si pierderi in urcare de 4,4 ori fata de varianta.

Resuscitare in bugetul CFR Marfa: Mai multi bani pentru bonusuri si directori, pierderi in urcare de 4 ori

Minsterul Transporturilor a pregatit un nou proiect de buget la CFR Marfa, in care sunt prevazute bonusuri si cheltuieli aferente contractului de mandat mai mari, venituri in scadere cu peste 9% si pierderi in urcare de 4,4 ori fata de varianta.

Remus Pricopie: Educatia va continua sa primeasca, an de an, mai multi bani

Ministrul Educatiei Nationale, Remus Pricopie, a declarat ca Bugetul pe anul 2014 inseamna un pas inainte pentru Educatie si ca vointa de a majora in continuare finantarea sistemului de invatamant este ferma.

Focuri de arma la frontiera cu Ucraina. Politia a prins mai multi traficanti de tigari.

Mai multi traficanti de tigari din Ucraina au fost prinsi, duminica, in timp ce carau marfa cu un microbuz, pe DN19, in aproperea granitei. Politistii au fost nevoiti sa traga mai multe focuri de arma pentru a-i opri. Este vorba despre trei cetateni ucrainieni si trei romani. Tigarile ce urmau sa fie introduse ilegal in tara valorau peste 300. 000 de lei. Cand au vazut ca politistii au inceput sa traga, barbatii au sarit in apa raului Tisa si s-au retras pe teritoriul ucrainean. Imediat au .

Mai multi marinari romani si filipinezi au ramas blocati intr-un port din Marea Britanie

Mai multi marinari romani si filipinezi au ramas blocati intr-un port din Marea Britanie, dupa ce nava pe care lucrau nu a primit permisiunea de a pleca mai departe pentru ca nu a trecut de inspectia tehnica.

Tot mai multi romani cauta destinatii exotice pentru petrecerea de Revelion. Kenya si Malta sunt in topul preferintelor

Plaja si safari, animale cu priviri fioroase si peisaje care iti taie rasuflarea. Asta cauta tot mai multi romani pentru sejurul de Revelion. Kenya si Malta sunt in topul destinatiilor exotice pentru noaptea.

Un sofer a fost amenintat cu un CUTIT de mai multi indivizi care i-au taiat calea in trafic. Mi-au spus sa le dau 500 de lei ca daca nu baga cutitul in mine

Un sofer din judetul Arges a fost amenintat cu un cutit de mai multi indivizi aflati intr-o alta masina, din cauza unei sicanari in trafic. Incidentul a fost filmat de o camera montata pe bordul masinii.

FOTO Ce face un afacerist chinez atunci cand are prea multi bani de cheltuit? Construieste castele de poveste

Un chinez excentric cu o avere de milioane de dolari si-a anuntat intentia de a construi in tara sa natala 100 de castele in marime naturala, inspirate dupa modelul constructiilor de epoca europene. Milionarul a ridicat pana acum sapte castele si.

Un barbat de 60 de ani a fost omorat in bataie dupa ce a incercat sa intervina intre mai multi scandalagii

Un barbat de 60 de ani dintr-un sat din Bistrita Nasaud a fost omorat in bataie de un grup de romi. Dupa ce au baut ore in sir la barul din localitatea, scandalagiii au iesit afara si au inceput sa.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )