Libnet.ro
UNICEF

09:30

CFR Marfa estimeaza pierderi de patru ori mai mari decat cele bugetate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CFR Marfa estimeaza pierderi de patru ori mai mari decat cele bugetate

CFR Marfa va avea pierderi de 220 de milioane de lei pentru anul in curs, de peste patru ori mai mari fata de cele estimate in bugetul aprobat cu doar doua saptamani in urma de 50 de milioane de lei), potrivit unui proiect de rectificare a BVC, postat pe site-ul Ministerului Transporturilor. continuă pe Ziarul Bursa

Salarii umflate pentru oamenii de casa. Venituri de 25 de ori mai mari in companiile de stat

Guvernul mareste de aproximativ 25 de ori veniturile pentru toti cei care populeaza cele 157 de companii de stat in Consiliile de Administratie si Adunarile generale ale actionarilor. O indemnizatie de.

CFR Marfa dupa esecul privatizarii: mai multi bani pentru bonusuri si salarii, pierderi de peste patru ori mai mari

Minsterul Transporturilor a pregatit un nou proiect de buget la CFR Marfa care prevede bonusuri si cheltuieli aferente contractului de mandat mai mari, venituri in scadere cu peste 9% si pierderi in urcare de 4,4 ori fata de varianta aprobata la inceputul lunii noiembrie.

Bugetul de criza al CFR Marfa: Mai multi bani pentru bonusuri si directori, dar pierderi mai mari de 4 ori

Minsterul Transporturilor a pregatit un nou proiect de buget la CFR Marfa, in care sunt prevazute bonusuri si cheltuieli aferente contractului de mandat mai mari, venituri in scadere cu peste 9% si pierderi in urcare de 4,4 ori fata de varianta.

Resuscitare in bugetul CFR Marfa: Mai multi bani pentru bonusuri si directori, pierderi in urcare de 4 ori

Minsterul Transporturilor a pregatit un nou proiect de buget la CFR Marfa, in care sunt prevazute bonusuri si cheltuieli aferente contractului de mandat mai mari, venituri in scadere cu peste 9% si pierderi in urcare de 4,4 ori fata de varianta.

Un pachet de tigari pe zi = un risc de cancer de 25 de ori mai mare.

Persoanele care fumeaza mai mult de un pachet de tigari pe zi au un risc de a dezvolta cancer pulmonar de pana la 25 de ori mai mare decat persoanele nefumatoare. Cauza principala a cancerului pulmonar este reprezentata, la peste 90% din pacienti, de fumat. Fumul de tigara contine peste 4. 000 de substante chimice diferite, dintre care peste 60 de substante cangerigene pentru om: nicotina, arsenic, radon, cianuri, fenol, DDT, azbest, benzen, monoxid de carbon, formaldehida si alte. Din pacate, .

Utile: Un pachet de tigari pe zi - un risc de cancer de 25 de ori mai mare; De ce traiesc femeile mai mult decat barbatii; Vrei sa ii oferi o noapte de neuitat? Astea sunt ingredientele care te vor ajuta sa ai o partida de sex incendiara

S-a demonstrat stiintific! Mama este modelul dupa care se ghideaza un barbat pentru alegerea nevestei. Daca pana acum mai aveati dubii ca barbatii nu si-ar alege nevasta dupa chipul si asemanarea mamei, acestea ar trebui sa se risipeasca!Esti dependenta de iubitul tau? Cum scapi din cercul vicios. Poate ai vazut si tu femei care nu ies fara partener, care il suna cand e plecat la lucru din ora in ora si care se gandesc cu disperare ca poate vor fi parasite.

Riscuri mai mari pentru romani decat pentru ceilalti europeni

Factori de risc precum hipertensiunea, consumul de tutun, raspandirea tuberculozei sau rata mortalitatii materne au o valoare semnificativ mai mare in Romania fata de media regionala, potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii.

Strada Republicii, pe locul al doilea in topul celor mai mari chirii din Romania

Cele mai scumpe chirii sunt in capital pe Bulevardul Magheru si calea Victoriei. Pe locul al doilea este strada Republicii din Brasov. Cele mai scumpe chirii din lume sunt la Hong Kong.

Subiectele zilei: Lovitura de doua miliarde de euro a baietilor destepti din energie. De ce a crescut factura la curent a romanilor; Cele mai mari gafe din timpul regimului comunist: purcei parfumati la expozitia de animale si drumuri asfaltate intr-o no

Saptamana nebuna a politicienilor. Si in aceasta saptamana politicienii au spus lucruri trasnite. EVZ a facut o selectie a celor mai interesante sau pitoresti declaratii ale acestora. Valeriu Zgonea s-a depasit pe sine, iar Maria Grapini nu a ratat nici. Cum a inceput istoria terorista a Miscarii Legionare. Istoricul clujean Horia Nasra a realizat un studiu referitor la ceea ce este cunoscut in istoriografia romaneasca drept Complotul din Dealul Spirii. Este vorba de o actiune care avea sa duca la.

Faze tari: Au dezvaluite secretele jeturilor misterioase expulzate in spatiu de gaurile negre; 5 cele mai mari mituri urbane: ce nu stim despre prezent si viitor?; S-a stabilit cat valoreaza Parisul! Suma colosala te va lasa fara aer

Mai multi rebeli Al-Qaeda si-au cerut scuze dupa ce au decapitat persoana gresita. Un grup de extremisti islamici si-au cerut scuze public dupa ce au decapitat barbatul gresit, publicand imagini cu acesta, scrie Mirror. co. uk. In timpul unui. Ce greseala au facut libanezii, cu ocazia aniversarii independentei. Statul libanez se pregateste sa aniverseze 70 de ani de la declararea independentei. Fosta colonie franceza planuia sa lanseze o bancnota speciala, pentru a marca evenimentul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )