Libnet.ro
UNICEF

13:45

CFR Marfa e in moarte clinica. Planul de salvare pe care Comisia Europeana l-a refuzat categoric

Adevărul Adevărul,
CFR Marfa e in moarte clinica. Planul de salvare pe care Comisia Europeana l-a refuzat categoric

Obligata sa returneze un ajutor de stat nelegal de cel putin 570 de milioane de euro, CFR Marfa cauta solutii disperate sa se salveze. Una dintre ele nu a fost acceptata de Comisia Europeana. Partile implicate sustin ca inca se cauta solutii, dar singura varianta luata in calcul este darea in plata, adica preluarea activelor CFR Marfa de catre principalii creditori: CFR Infrastructura si ANAF. continuă pe Adevărul

Delia a fost la un pas de moarte. Clipele cumplite prin care a trecut: Putina panica

Delia afost la un pas de tragedie intr-una dintre vacantele sale prin lume. Delia Matache si sotul ei au tras o speritura zdeavana, in timp ce se aflau in Austria. Delia a fost la un pas de moarte Ceea ce trebuia sa fie o vacanta de relaxare, in Austria, putea sa se termine rau pentru .

Tarom si CFR Marfa - gaurile negre ale Ministerului Transporturilor

Companiile din subordinea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii care au inregistrat pierderi vor urma un plan de reforma si restructurare, menit sa eficientizeze activitatea acestor societati, a declarat, Catalin Drula, ministrul de resort, in cadrul unei conferinte de presa pe care a sustinut-o la sfarsitul saptamanii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )