Libnet.ro
UNICEF

10:15

Delia a fost la un pas de moarte. Clipele cumplite prin care a trecut: Putina panica

Playtech Playtech,
Delia a fost la un pas de moarte. Clipele cumplite prin care a trecut: Putina panica

Delia afost la un pas de tragedie intr-una dintre vacantele sale prin lume. Delia Matache si sotul ei au tras o speritura zdeavana, in timp ce se aflau in Austria. Delia a fost la un pas de moarte Ceea ce trebuia sa fie o vacanta de relaxare, in Austria, putea sa se termine rau pentru . continuă pe Playtech

Guvernul a adoptat OUG prin care se impart fondurile pentru centrele de vaccinare. Ministrul Sanatatii: Rambursarea sumelor se va face in baza unor standarde de cost

Guvernul a adoptat ordonanta de urgenta prin care primariile primesc bani pentru dotarea centrelor de vaccinare. Este vorba despre OUG care a provocat, in ultimele zile, numeroase nemultumiri in randul edililor.

EXCLUSIV Drama prin care trece Anca Turcasiu acum: Nu ma pot aduna, abia mai reusesc sa dorm noptile

Solista Anca Turcasiu 50 de ani) este extrem de atasata de cainele sau, bichonul Susu, de care are grija ca de un copil. Din pacate, patrupedul, care are 14 ani, este foarte bolnav. Speriata, Anca il vegheaza zi si noapte: Nu ma pot aduna, abia mai reusesc sa dorm noptile cu medicamentele si tratamentele pe .

Gina Pistol, despre schimbarile prin care trece corpul ei in sarcina

Mai putin de 2 luni o mai despart pe frumoasa Gina Pistol pana in momentul in care va deveni pentru .

Alerta! Metoda prin care multi romani raman fara bani in conturi

Centrul National de Raspuns la Incidente de Securitate Cibernetica a transmis o noua alerta in legatura cu tentativele de frauda cu facturi. Specialistii avertizeaza ca in spatele unei solicitari de tranzactii este posibil sa fie un atacator care incearca sa deturneze banii catre contul propriu.

Netflix da lovitura in 2021: strategia prin care, practic, ingroapa si mai tare cinematografele

Netflix si-a anuntat planurile pentru 2021. Vine, in premiera, cu o strategie care poate schimba din temelii industria cinematografica. Netflix se pregateste sa dea lovitura anul acesta si a.

CCR a respins sesizarea guvernului privind legea prin care se majoreaza cu 40% punctul de pensie

Curtea Constitutionala CCR) a respins in sedinta de astazi sesizarea Guvernului cu privire la legile pentru aprobarea rectificarii bugetului de stat si bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2020, care prevad, printre altele, majorarea cu 40% a punctului de pensie, au declarat pentru G4Media. ro surse oficiale. Acest lucru inseamna ca majorarea cu 40% a pensiilor va trebui sa intre in vigoare daca nu va fi stopata fie printr-o lege votata de Parlament, fie de guvern.

Camera Reprezentantilor a votat rezolutia prin care vicepresedintele Mike Pence poate invoca amendamentul de suspendare din functie a lui Donald Trump

Camera Reprezentantilor a votat martirezolutia care ii permite vicepresedintelui Mike Pence sa invoce Amendamentul 25, pentru a-l inlatura pe Donald Trump din functia de presedinte al Statelor.

Sesizarea Guvernului pe legea prin care se majoreaza cu 40% punctul de pensie - in dezbatere la CCR

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) discuta, miercuri, sesizarile Guvernului cu privire la legile pentru aprobarea rectificarii bugetului de stat si bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2020, care prevad, printre altele, majorarea cu 40% a punctului de pensie, noteaza Agerpres. La mijlocul lunii octombrie a anului trecut, Executivul a sesizat Curtea Constitutionala in vederea exercitarii controlului prealabil de constitutionalitate privind Legea pentru aprobarea OUG 1352020 - rectificarea bugetului de stat pe anul 2020 si Legea pentru aprobarea OUG 1362020 - rectificarea bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2020.

A facut miliarde de euro in Romania, acum a fost dat afara din garsoniera in care locuia

Acum mai bine de doua decenii, patronul de la Caritas pe nume Ioan Stoica avea sanse sa fie cel mai bogat romani. Dar Ioan Stoica a ajuns in situatia de a fi evacuat din garsoniera in care locuia cu chirie, in Brasov. Acesta nu si-a mai achitat utilitatile de ani de zile, iar propritarul imobilului .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )