Libnet.ro
UNICEF

01:05

CFR Marfa obtine inca un parteneriat important: contractul cu ArcelorMittal Galati. Ministrul Dan Sova vrea sa ceara de la FMI o derogare privind concedierile

Adevărul Adevărul,
CFR Marfa obtine inca un parteneriat important: contractul cu ArcelorMittal Galati. Ministrul Dan Sova vrea sa ceara de la FMI o derogare privind concedierile

Transportatorul national CFR Marfa a anuntat, vineri, incheierea unui nou parteneriat, cel cu ArcelorMittal fostul combinat Sidex) Galati, pe o perioada de doi ani. in asemenea conditii, concedierea a 2. 500 de salariati ai CFR Marfa devine discutabila, iar ministrul Dan Sova promite ca va cere o derogare de la FMI pentru a nu mai declansa disponibilizarile programate. continuă pe Adevărul

CFR Marfa obtine un parteneriat de transport cu ArcelorMittal

CFR Marfa, operatorul national de transport feroviar de marfa anunta incheierea unui parteneriat in vederea transportului de marfa cu producatorul de otel ArcelorMittal Galati, informeaza un comunicat remis astazi redactiei.

Dan Sova: Cerem FMI o derogare pentru a salva locurile de munca a 1.100 de angajati de la CFR Marfa

Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a anuntat ca va cere FMI o derogare de la prevederea din acordul incheiat cu statul roman privind concedierea a 2. 500 de angajati de la CFR Marfa, in conditiile in care, spune el, sunt solutii pentru salvarea a 1. 100 de locuri de munca. Dan Sova a declarat, sambata, la Cluj-Napoca, intr-o conferinta de presa, ca reducerea numarului de angajati care trebuie concediati de la CFR Marfa este posibila dupa ce incasarile si cifra de afaceri a companiei au crescut.

VIDEO Sova, la Cluj: Vom incerca sa obtinem, de la FMI, o derogare de la concedierea a 2.500 de angajati CFR Marfa

Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a declarat la Cluj-Napoca, sambata, 10 mai, ca va solicita celor de la FMI o derogare de la prevederea din acordul incheiat dintre FMI si statul roman prin care 2. 500 de angajati de la CFR Marfa ar urma sa fie dati afara.

Ministrul Transporturilor va cere FMI o derogare de la concedierea a 2.500 de angajati ai CFR Marfa

Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a anuntat ca va cere FMI o derogare de la prevederea din acordul incheiat cu statul roman privind concedierea a 2. 500 de angajati de la CFR Marfa, in conditiile in care sunt.

Sova: Cerem FMI o derogare privind concedierea a 2.500 de angajati de la CFR Marfa

Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a anuntat ca va cere FMI o derogare de la prevederea din acordul incheiat cu statul roman privind concedierea a 2. 500 de angajati de la CFR Marfa, in conditiile in care sunt solutii pentru salvarea a 1. 100 de locuri de munca.

Dan Sova: Cerem FMI o derogare privind concedierea a 2.500 de angajati de la CFR Marfa

Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a anuntat ca va cere FMI o derogare de la prevederea din acordul incheiat cu statul roman privind concedierea a 2. 500 de angajati de la CFR Marfa. Acesta spune ca exista sol.

Reforma Guvernului in transporturi: reabiliteaza cladirile CFR Marfa dupa esecul privatizarii si analizeaza noi metode de vanzare a pachetului minoritar TAROM

Ministerul Transporturilor vrea sa faca investitii in modernizarea spatiilor administrative si de productie ale CFR Marfa, dupa ce anul trecut a inregistrat un esec in privatizarea companiei feroviare. De asemenea, Guvernul analizeaza oportunitatea schimbarii metodei de privatizare a TAROM. Informatia apare in Programul National de Reforma elaborat de Guvern in aprilie 2014 si transmis la Comisia Europeana.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )