Libnet.ro
UNICEF

05:00

CHAMPIONS LEAGUE. LIVERPOOL - MANCHESTER CITY LIVE VIDEO ONLINE STREAM. Derby englezesc in Liga Campionilor la Telekom Sport

Antena3 Antena3,
CHAMPIONS LEAGUE. LIVERPOOL - MANCHESTER CITY LIVE VIDEO ONLINE STREAM. Derby englezesc in Liga Campionilor la Telekom Sport

Atacantul Sergio Aguer Manchester City) nu va juca impotriva lui Liverpool, miercuri, in meciul tur din sferturile Ligii Campionilor din cauza. continuă pe Antena3

CHAMPIONS LEAGUE. BARCELONA-AS ROMA LIVE VIDEO ONLINE STREAM. Meci infernal pentru romani pe Telekom Sport

BARCELONA-AS ROMA LIVE VIDEO ONLINE STREAM Mijlocasul defensiv Sergio Busquets, restabilit dupa o fractura la un deget al piciorului, a reluat luni antrenamentele cu FC Barcelona, el pregatindu-se p.

LIVERPOOL - MANCHESTER CITY LIVE ONLINE STREAM - VIDEO LIGA CAMPIONILOR

LIVERPOOL - MANCHESTER CITY LIVE ONLINE STREAM - VIDEO LIGA CAMPIONILOR Liverpool si Manchester City se intalnesc pe 4 aprilie intr-unul dintre cele mai echilibrate meciuri contand pentru prima mansa a.

Liga Campionilor. Liverpool-Manchester City LIVE. Scor socant in derby-ul englezesc. Violente inainte de meci

Liverpool-Manchester City LIVE. Liverpool conduce cu 3-0 la pauza. Autocarul care transporta jucatorii lui Manchester City pe Anfield Road a fost atacat cu brutalitate de huliganii lui Liverpool, care si-au.

LIVERPOOL - MANCHESTER CITY LIVE in Liga Campionilor. ONLINE STREAM TELEKOM SPORT - VIDEO

LIVERPOOL - MANCHESTER CITY in CHAMPIONS LEAGUE. Liverpool, locul 3 in Premier League, o va intalni pe conationala Manchester City, liderul clasamentului, miercuri, in turul.

Liverpool o spulbera pe Manchester City in Liga Campionilor. Violente inainte de meci

Liverpool-Manchester City LIVE. Liverpool conduce cu 3-0 la pauza. Autocarul care transporta jucatorii lui Manchester City pe Anfield Road a fost atacat cu brutalitate de huliganii lui Liverpool, care si-au.

Liverpool o face sah mat pe Manchester City

Trei goluri in 19 minute a marcat FC Liverpool, miercuri seara, in mansa tur a dublei cu Manchester City, pe teren propriu, in sferturile de finala din Liga Campionilor.

MANCHESTER CITY - MANCHESTER UNITED ONLINE LIVE ONLINE STREAM - VIDEO PREMIER LEAGUE

MANCHESTER CITY - MANCHESTER UNITED ONLINE LIVE ONLINE STREAM - VIDEO PREMIER LEAGUE Derby-ul orasului Manchester va avea loc sambata pe Etihad Stadium. Acest meci reprezinta si duelul primelor doua clasate din.

JUVENTUS - REAL MADRID LIVE VIDEO in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM ProTV si Look

JUVENTUS - REAL MADRID LIVE VIDEO in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM ProTV si Look. JUVENTUS TORINO si REAL MADRID se infrunta in prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor, de la 21:45, LIVE VIDE.

SEVILLA - BAYERN MUNCHEN LIVE VIDEO in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM Look si TELEKOM

SEVILLA - BAYERN MUNCHEN LIVE VIDEO in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM Look si TELEKOM. FC SEVILLAsi BAYERN MUNCHEN se infrunta in prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor, de la.

Champions League: Juventus vs Real Madrid (de la 21:45) - Finala din sferturi

Juventus vs Real Madrid a devenit, in ultimele sezoane, un clasic al Champions League, cele doua formatii fiind protagonistele finalei de anul trecut. La 10 luni distanta de la confruntarea care le-a adus galacticilor al 12-lea trofeu in cea mai importanta competitie intercluburi de pe Batranul Continent, Juve si Real se intalnesc pe Allianz Stadium, in prima mansa a sferturilor de finala. Ramane de vazut daca bianconerii vor reusi sa-si ia revansa pentru esecul care le-a spulberat visul. A doua partida a zilei le va aduce fata in fata pe Sevilla si Bayern Munchen.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )