Libnet.ro
UNICEF

08:00

Champions League: Liverpool, nvinsa de Steaua Rosie Belgrad (2-0)/ Atletico si-a luat revansa n fata Borussiei Dortmund, scor 2-0 (Rezultatele serii)

Hotnews Hotnews,
 Champions League: Liverpool, nvinsa de Steaua Rosie Belgrad (2-0)/ Atletico si-a luat revansa n fata Borussiei Dortmund, scor 2-0 (Rezultatele serii)

Marti au avut loc primele partide ale etapei a patra din grupele Champions League. Steaua Rosie Belgrad a produs una dintre surprizele editiei din acest an dupa ce a trecut cu 2-0, pe teren propriu, de Liverpool. in alt meci, Atletico Madrid a invins Borussia Dortmund 2-0) si si-a luat revansa dupa umilinta din etapa precedenta 4-0). Partidele Inter vs Barcelona si Napoli vs PSG s-au terminat la egalitate, ambele cu scorul de 1-1. Scorul serii a fost realizat de Club Brugge, in deplasare, cu Monaco 4-0). continuă pe Hotnews

Champions League: Liverpool nu l-a luat pe Shaqiri n Serbia pentru a evita posibile incidente

Conducerea clubului Liverpool a decis ca mijlocasul ofensiv Xherdan Shaqiri sa nu faca deplasarea la Belgrad, in vederea meciului cu Steaua Rosie din Liga Campionilor, pentru a evita un comporatment rasist al fanilor sarbi la adresa jucatorului elvetian de origine kosovara.

Steaua Rosie produce surpriza si o bate pe Liverpool

Seara de marti in Liga Campionilor a debutat cu o mare supriza la Belgrad, unde echipa locala Steaua Rosie a invins-o pe Liverpool, cu 2-0, intr-un meci din Grupa C.

VIDEO Atmosfera fantastica, ambitia srbilor si apatia cormoranilor (Steaua Rosie Belgrad - Liverpool 2-0)

Ajutata de un public fantastic, Steaua Rosie a oferit surpriza serii in meciurile de Champions League, dupa ce a trecut, scor 2-0, de Liverpool, finalista ultimei editii a competitiei. Atmosfera de pe Maracana de la Belgrad a fost inca o data una minunata. in urma acestui rezultat, calculele calificarii s-au complicat in Grupa C, toate cele patru formatii avand sanse teoretice sa mearga in optimi.

Champions League: Juventus Torino vs Manchester United, meciul serii (Programul televizarilor)

Miercuri vor avea loc ultimele partide din etapa a patra a grupelor Champions League. Juventus si Cristiano Ronaldo isi vor masura din nou fortele cu Manchester United, dupa victoria de pe Old Trafford, in timp ce Real Madrid, cu Santiago Solari pe banca, va merge in Cehia pentru a se confrunta cu Viktoria Plzen si pentru a incerca sa obtina prima victorie in deplasare din aceasta editie a competitiei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )