Libnet.ro
UNICEF

20:15

Charles Manson, unul dintre cei mai cunoscuti criminali din Statele Unite, a murit in spital VIDEO

Adevărul Adevărul,
Charles Manson, unul dintre cei mai cunoscuti criminali din Statele Unite, a murit in spital VIDEO

Ucigasul american Charles Manson, 83 de ani, cel care a comandat asasinarea actritei Sharon Tate in 1969, a murit intr-un spital din comitatul Kern, California. Manson este liderul sectei care si-a trimis adeptii, din secta cunoscuta sub numele Familia Manson, sa comita crime oribile ce au zguduit America in anii 60. continuă pe Adevărul

A murit Charles Manson, unul dintre cei mai mari CRIMINALI din istorie!

Charles Manson, condamnat la inchisoare pe viata pentru orchestrarea unor crime in masa si inchis de mai bine de 45 de ani, a murit, luni dimineata, la varsta de 83 de ani,.

VIDEO Charles Manson, unul dintre cei mai cunoscuti criminali din Statele Unite, a murit in spital

Ucigasul american Charles Manson, 83 de ani, cel care a comandat asasinarea actritei Sharon Tate in 1969, a murit intr-un spital din comitatul Kern, California. Manson este liderul sectei care si-a trimis adeptii, din secta cunoscuta sub numele Familia Manson, sa comita crime oribile ce au zguduit America in anii 60.

Unul dintre cei mai indragiti actori romani vinde tot si se muta in Anglia. Are planuri mari de viitor!

Unul dintre cei mai indragiti actori romani isi vinde toate proprietatile si se muta, impreuna cu sotia si cei trei copii, in Marea Britanie! Dragos Mostenescu, actorul care.

VIDEO|A murit Charles Manson, unul dintre criminalii diabolici ai secolului trecut

Charles Manson, liderul cultului Manson Family, care si-a indemnat adeptii in anii 60 sa comita crime ingrozitoare, a murit luni dimineata la varsta de 83 de ani. in urma cu patru zile, el a fost transferat de urgenta la spital. Anuntul decesului a fost facut de oficialii penitenciarului californian in care Charles Manson isi ispasea pedeapsa.

Noi controverse de Black Friday. Unul dintre cei mai mari retaileri din Romania a epuizat stocul de console la pret redus intr-un timp record

Black Friday este unul dintre cele mai asteptate evenimente anuale din Romania, iar milioane de romani aleg sa-si planifice cumparaturile de electronice si electrocasnice pentru aceasta perioada, pentru a prinde preturi extrem de competitive.

Probleme grave in organizarea examenului de rezidentiat: Cum au ajuns unii dintre cei mai buni absolventi de Medicina sa pice examenul, din cauza baremului de corectare gresit

Lucrarile candidatilor la examenul de rezidentiat desfasurat duminica la Bucuresti au fost corectate dupa grile de corectare gresite. Asa s-a ajuns ca unii dintre cei mai buni absolventi de Medicina sa afle, dupa multe luni de pregatire pentru acest examen - cel mai important din viata lor de pana acum - ca au picat admiterea la rezidentiat. Studentii au povestit pe retelele de socializare ca au reusit sa obtina recorectarea lucrarilor abia dupa ce s-au solidarizat si au insistat, in centrul de examen, ca grila de corectare este gresita. Ministerul Sanatatii a admis, duminica seara, ca au existat probleme tehnice in timpul procedurii de scanare a grilelor de concurs, astfel ca s-a decis recorectarea tuturor lucrarilor la Bucuresti. In cateva comentarii pe pagina de Facebook a Ministerului Sanatatii, candidatii la rezidentiat acuza, insa, probleme si in alte centre de examen din tara.

Scandal la examenul de rezidentiat: Cum au ajuns unii dintre cei mai buni absolventi de Medicina sa pice examenul

Unii dintre cei mai buni absolventi de Medicina, dupa multe luni de pregatire, au aflat ca au picat concursul de rezidentiat. Alti candidati s-au plans ca au obtinut un punctaj mic si au cerut ca.

Igor Dodon il invita pe Patriarhul Kiril la Chisinau: Sunteti unul dintre cei mai influenti lideri spirituali din intreaga lume

Igor Dodon l-a felicitat pe Patriarhul Kiril luni, 20 noiembrie, cu prilejul zilei de nastere a acestuia. in acest context, seful statului l-a invitat pe Patriarhul Moscovei si al intregii Rusii intr-o vizita la Chisinau, pentru a participa la Congresul Mondial al Familiilor, ce va avea loc in 2018.

Tanarul dirijor care s-a spanzurat la Cluj era unul dintre cei mai apreciati muzicieni din generatia lui: Nu se vedea ca ar fi predispus spre stari depresive

Vestea sinuciderii lui Tudor Ciupeiu, artistul care s-a spanzurat la Cluj in noaptea de marti spre miercuri, a ajuns si la Biserica Greco-Catolica Coborarea Spiritului Sfant, acolo unde muzicianul s-a implicat, dirijind corul bisericesc intre 2007 si 2008.

Unul dintre cele mai spectaculoase conace din Transilvania ravnit de belgieni si englezi, salvat cu fonduri europene

Unul dintre cele mai spectaculoase conace boieresti din Transilvania, situat in localitatea bistriteana Posmus va fi salvat cu ajutorul fondurilor europene. Asta dupa ce fosta resedinta a contilor Teleki a facut cu ochiul unui institut belgian si unei companii engleze. Acestia ar fi renuntat la ideea, realizand ca reabilitarea conacului costa prea mult.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )