Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unul dintre cele mai spectaculoase conace din Transilvania ravnit de belgieni si englezi, salvat cu fonduri europene

Adevărul Adevărul,
Unul dintre cele mai spectaculoase conace din Transilvania ravnit de belgieni si englezi, salvat cu fonduri europene

Unul dintre cele mai spectaculoase conace boieresti din Transilvania, situat in localitatea bistriteana Posmus va fi salvat cu ajutorul fondurilor europene. Asta dupa ce fosta resedinta a contilor Teleki a facut cu ochiul unui institut belgian si unei companii engleze. Acestia ar fi renuntat la ideea, realizand ca reabilitarea conacului costa prea mult. continuă pe Adevărul

Noi controverse de Black Friday. Unul dintre cei mai mari retaileri din Romania a epuizat stocul de console la pret redus intr-un timp record

Black Friday este unul dintre cele mai asteptate evenimente anuale din Romania, iar milioane de romani aleg sa-si planifice cumparaturile de electronice si electrocasnice pentru aceasta perioada, pentru a prinde preturi extrem de competitive.

Povestea romancei care produce cateva dintre cele mai renumite seriale din Statele Unite

Two and a Half Men, The Big Bang Theory, CSI New York sau Mike and Molly. Serialele renumite in toata lumea au un punct comun: in spatele productiei lor sta o romanca. Mona Garcea s-a nascut la.

Ochiul din Binhai, una dintre cele mai futuriste biblioteci din lume, s-a deschis recent, in China FOTO VIDEO

La inceputul lunii octombrie, in China, a fost deschisa una dintre cele mai futuriste biblioteci din lume. Cu o suprafata de 34. 000 de metri partrati, biblioteca Tianjin Binhai are cinci etaje si adaposteste 1,2 milioane de carti.

10 cele mai scumpe alimente din lume

Cele mai scumpe alimente din ziua de azi sunt cele de care majoritatea oamenilor nici nu a auzit pana acum. Vei fi surprins sa afli ca o masa la un restaurant local nu reprezinta nicio fractiune din pretul produselor aflate in aceasta lista, potrivit.

iPhone X e printre cele mai bune inventii din 2017, conform TIME

Cu cat ne apropiem de finele acestui an, publicatii importante vor lansa un top al lansarilor. in cazul revistei TIME, iPhone X este printre cele mai bune inventii. Revista americana TIME a publicat in urma cu cateva zile o lista cu cele mai bune 25 de inventii din 2017. Aceasta poate fi accesata in intregime [].

Care vor fi premiile de la Bucharest Gaming Week, unul dintre cele mai importante evenimente de gaming din 2017

In perioada 12-17 decembrie 2017, in Bucuresti va avea loc Bucharest Gaming Week, un eveniment de amploare care aduce impreuna pasionatii de e-sports, gameri dedicati si cei mai importanti dezvoltatori de jocuri din Romania si din lume.

Controverse de Black Friday. eMag a epuizat 500 de console Xbox intr-un minut

Black Friday este unul dintre cele mai asteptate evenimente anuale din Romania, iar milioane de romani aleg sa-si planifice cumparaturile de electronice si electrocasnice pentru aceasta perioada, pentru a prinde preturi extrem de competitive.

Atac la Institutul Fundeni din Capitala. Scrisoare deschisa pentru managerul spitalului

Suntem in perioada in care se organizeaza concursuri de management la foarte multe spitale si unul dintre cele mai importante spitale din Capitala este tinta unei scrisori deschise pe care o trimit cei de.

Black Friday la eMAG: cele mai bune oferte pe care le poti prinde de dimineata

EMAG, cel mai mare retailer online, a dezvaluit cateva produse din oferta sa de Black Friday 2017, care cuprinde doua milioane de produse si reduceri de patru milioane de euro. Am selectat cateva dintre cele mai mari reduceri din oferta eMAG de Black.

Studiu. Mai multe persoane au mancat mere in fiecare zi, timp de cinci ani. Cum arata analizele lor

Marul este unul dintre cele mai populare fructe, preferate de catre consumatori. Cu 85% apa si aproximativ 50 de calorii la 100 g. ), marul este gustarea ideala. Merele au 5% proteine. Fructul acesta este o.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )